ΤΟ ΝΕΟ ''ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ'' ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΤΣΑ

 

Ποια 32 δις για την ευρωπαϊκή ενίσχυση της χώρας λόγω του κορονοϊού. Το πακέτο που θα κονομήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ξεπεράσει τα 50 δις. Λεφτά υπεραρκετά να αλλάξουν τη φάτσα σου. Ρε, τα έξω σου και τα μέσα σου αλλάζουν με τόσα χρήματα. Είδες ο κορονοϊός; Όχι, δεν είδα τίποτα.

Πέρασες μνημόνιο και δεν σε βοήθησε η Ευρώπη. Απεναντίας σου έκανε πιο δύσκολη τη ζωή, Γιατί; Επειδή έφταιγες. Επειδή εσύ ήσουν η αιτία της δυστυχίας σου. Ενώ με τον κορονοϊό δεν έχεις καμιά ευθύνη και γι΄αυτό έσκασε ένα νέου τύπου ''Σχέδιο Μάρσαλ''. Πάρτε τα, για πάρτη σας. Έλληνες.

Σε ποιον τα λένε αυτά.ρε; Από καταβολής ουδείς, ποτέ δεν βάζει το κουλο του στην τσέπη να μοιράσει χρήματα, αν δεν έχει πρώτα αυτός οικονομικό όφελος. Καμιά φιλανθρωπία από τους Αμερικάνους μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, να χαρίσουν δολάρια που τους περίσσευαν σε χώρες, όπως η Ελλάδα, που τις ''υιοθέτησαν'', δηλαδή τις έβαλαν στο τσεπάκι τους.

Anyway. Το δολάριο από το σχέδιο Μάρσαλ, που είχε στόχο να κρατήσει την Ελλάδα μακριά από τον κομουνιστικό κίνδυνο, δεν έκανε δουλειά. Επειδή τα αμερικάνικα λεφτά δεν έπιασαν τόπο, αφού τα φάγανε πονηροί. Με συνέπεια η αριστερά να διατηρεί την επιρροή της στον κόσμο και για να την σαμποτάρουν υποχρεώθηκε το κράτος να έχει συμπεριφορά ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Τώρα τι γίνεται; Με σωστή διαχείριση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σ΄ αυτά τα 50 plus billion η Ελλαδίτσα γίνεται Ελλαδάρα ομαδάρα. Αξιοποιεί, δηλαδή, τις δικές της δυνατότητες και ανοίγει τα φτερά της για πρώτη φορά μετά το 1821.


Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ