ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ

 
Για το εμβόλιο δεν λέω τίποτα. Τι να πω, δεν είμαι ειδικός. Και επειδή είμαι άσχετος με το εν λόγω επιστημονικό και εμπορικό προϊόν, δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα. Βεβαίως είναι και η κονόμα μέσα. Η χοντρή κονόμα. Η πολύ χοντρή αρπαχτή. Το καταλαβαίνουν και τα πουρνάρια. Εκατομμύρια άνθρωποι είναι οι πελάτες. Δισεκατομμύρια.
Ό,τι καταλαβαίνω από το τηλέφωνο στις συζητήσεις μου με την γκόμενα του Πούτιν. Ο κορίτσαρος μου λέει λίγα και παίρνω χαμπάρι πολλά. Ο μεγάλος, κατ΄ αρχήν, ασχολείται προσωπικά ο ίδιος με το εμβόλιο. Όχι θα αφήσει τέτοια παγκόσμια μπίζνα στο κατώτερο προσωπικό. 
Η δουλειά μοιάζει με τον ανταγωνισμό Αμερικής- Σοβιετικής Ένωσης στον πόλεμο των άστρων, πριν από μισό αιώνα και βάλε. Ποιος θα το φτιάξει πρώτος, τι θα πρωτοπουλήσει ο καθένας. Και αφού επικοινωνιακά κερδηθεί το στοίχημα. Το δικό μας εμβόλιο είναι το καλύτερο, το πιο αξιόπιστο, μακριά από τα άλλα προκαλούν παρενέργειες, αν το πάρετε δεν θα μπορείτε να πηδήξετε ούτε σκαμνάκι.
Άλλο σκέπτομαι. Να πάνε τίποτα ντάνες από κιβώτια με το μαγικό, το θεραπευτικό εμβόλιο πρώτα σε τίποτα Σκόπια και Αλβανίες, και μετά κάτι δεύτερες και τρίτες παρτίδες να φτάσουν στην Ελλάδα. Η αποτυχία του Μητσοτάκη.
Στη φώτο, η 90χρονη Βρετανίδα γιαγιά είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19 εκτός του πλαισίου των δοκιμών, μετά την κλινική έγκρισή του.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ;