ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο… ΜΕΣΑ Σ’ ΟΛΑ ΡΟΥΒΑΣ

 

Δεν καταλάβανε όλοι όσοι έριξαν τα μπινελήκια τους στον δήμαρχο Αθηναίων, τον αξιολάτρευτο Μπακογιάννη που πανηγυρικά εξελέγη πρωθυπουργός στο κράτος των Αθηναίων. Τα χώνουν στον γιόκα της Ντόρας διότι αποφάσισε χωρίς ανάθεση μια διακοσαρού. Για την ακρίβεια 215 χιλιάρικα κολλαριστά στην εταιρεία που θα διοργανώσει ένα event πρωτοχρονιάτικο διαρκείας 17 λεπτών άνευ θεατών, στο οποίο θα τραγουδήσει ο Ρουβάς.

Αυτό δεν κατάλαβαν οι οργισθέντες. Ότι στο έργο θα είναι ο Ρουβάς. Ο Σάκης, ποιος άλλος, ένας είναι ο Ρουβάς. Ο μέσα σ’ όλα και μπράβο του, ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός.

Τραγουδιστής είναι ο Σάκης και λέει ό,τι θες. Και ποπ για κοριτσόπουλα και Μίκη Θεοδωράκη για τους λαϊκούς αγωνιστές. Και στο θέατρο παρών, και στην Επίδαυρο, και στο σινεμά, και στις τηλεοπτικές ρεκλάμες, και κριτής στα voice, και σε φιλανθρωπικά δρώμενα, και όπου θες μέσα είναι. Μέχρι και παρουσιαστής σε δημοσιογραφικές έρευνες είναι ο Σάκης.

Δεν θα τα βάλεις με τον Ρουβά, κυρία μου και κύριε μου, γιατί και το κόλπο του δημάρχου Μπακογιάννη γίνεται με σέντερ φορ τον Σάκη. Ψάξε το από πίσω, αν υπάρχει τέτοιο πράμα.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕ!