ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ

 
Είναι μεγαλοεπιχειρηματίας και ταξιδεύει αεροπορικώς, όπως όλος ο κόσμος. Ε, όχι και να αγοράσει ιδιωτικό τζετ, πάει πολύ. Αν χρειαστεί να πάει κάπου στο άψε σβήσε θα νοικιάσει ιδιωτικό αεροπλάνο και θα κάνει τη δουλειά του. Του φθάνει το κότερο για τις βόλτες στη θάλασσα, τις διακοπές με την οικογένεια και τα πονηρά σουλάτσα με την γκόμενα.
Με την πανδημία, όμως, αλλάζουνε τα κόζα. Ο κίνδυνος δεν παραγνωρίζεται. Να μπει στο σκάφος της γραμμής και να μπερδευτεί με άλλους επιβάτες. Κι αν κολλήσει κορονοϊό; 
Να, γιατί αυξήθηκαν κατά 50% οι αγορές ιδιωτικών αεροπλάνων σ' όλο τον κόσμο. Και έχουν ξεπουλήσει οι εταιρείες κατασκευής ιδιωτικών τζετ. Είδες τι κάνει ο covid -19; Στα ύψη οι πωλήσεις, ακόμα και μεταχειρισμένων αεροσκαφών, και οι ενοικιάσεις τους. 
Ένα μικρό αεροπλανάκι των 6 έως 8 θέσεων το αποκτάει κανείς από 5 έως δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο καθένας με τα κυβικά του. Ιδιωτικό αεροπλάνο κοστίζει και 50 και 70 εκ. Ανάλογα πόσους κουβαλάει, και ανάλογα με τα κόλπα που διαθέτει το εργαλείο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ