ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ... ΑΚΙΝΗΤΑ

 
Αφήνουμε στην άκρη το πως κέρδισε με τον ίδρωτα της ζωής του και συνεπής στις αρχές της ηθικής και του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας. Ο οποίος πήγε από κορονοϊό, και γι' αυτό δεν βάρεσαν τα τέλια και οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο του. Έτσι όπως ήταν σίγουρο θα συνέβαινε αν τον είχαν δολοφονήσει. Μη λησμονούμε ότι ο Τράγκας ήταν και αρχηγός κόμματος.
 
Το έχουν κι άλλοι το πάθος του Τράγκα με τα σπίτια, τα πολλά σπίτια.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αγόραζε τα ακίνητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διότι έτσι ικανοποιούσε το πάθος του. Και το οποίο ήταν οικονομικά ασύμφορο. Δεν αφορά, δηλαδή, λόγους επενδυτικούς η αγορά πολυτελών κατοικιών. Επιβάρυναν την τσέπη του, διότι δεν εκμεταλλευόταν την ακίνητη περιουσία του από τη μια και από την άλλη πλήρωνε φόρους.
Άσε τα μετρητά και τις ράβδους χρυσού που βρέθηκαν σε τραπεζικές θυρίδες. Άσε το ότι ο Τράγκας δεν αποπλήρωνε τα δάνεια που έπαιρνε από τις ελληνικές τράπεζες. Άσε το ότι με τα περιθωριακά έντυπα, δικών του συμφερόντων, κατάφερνε να παίρνει μεγαλύτερη διαφήμιση σε σύγκριση με το πρώτο δημοσιογραφικό συγκρότημα στην Ελλάδα. Λέμε για το... χόμπυ του να φτιάξει ένα στόλο από 17 σπίτια.
Αυτό δεν θα φωτιστεί. Πιθανόν οι αρχές να βρουν την άκρη, για το πως καθαρά ή ύποπτα ο Τράγκας έκανε τη τεράστια, την εκατό εκατομμυριών ευρώ, περιουσία του. Όχι, όμως γιατί είχε τη... μανία να αγοράζει διαμερίσματα στο Λας Βέγκας και Μαϊάμι, Σαιν Τροπέ και Μύκονο, Μπέρβελυ Χηλς και Μονακό, Παρίσι και Νέα Υόρκη.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ