ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ

 
Αβεβαιότητα στο γήπεδο της παγκόσμιας οικονομίας. Το λένε οι ειδικοί, οι βαρειές υπογραφές, που δεν κάνουν τζα σε πρωϊνάδικα. Και λένε ένα κατεβατό, ποιοι οι λόγοι που η δουλειά θα πάει σε πληθωρισμό διαρκείας. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η εκτόξευση των διεθνών τιμών στα καύσιμα και άλλα από κοντά.
Τι είναι αλήθεια και τι παραμύθι φούρναρης είναι φαιδρό να βγει ο άσχετος να μας πει ότι έτσι είναι τα πράγματα, όχι δεν είναι έτσι. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον πλουσιώτερο άνθρωπο στον κόσμο. Στον Elon Mask (φώτο), που δεν συγκαταλέγεται στους ειδικούς, αλλά δεν λες ποτέ πως ο άνθρωπος δεν έχει μύτη. Δεν μυρίζεται τη φωτιά η την κονόμα από τα πριν.
Δείχνει τρελάρα ο Ίλον Μασκ. Ότι κάνει την πλάκα του. Παρουσιάζει μια δημόσια εικόνα ασόβαρου. Είναι, όμως, δυνατόν να αγνοήσεις ότι παίζει τον πλανήτη στα χέρια του; ''Έχω ένα κακό προαίσθημα... '', λέει ο 51χρονος από την Νότια Αφρική, που χθες 28 Ιουνιου είχε γενέθλια. ''... Πάμε για παγκόσμια ύφεση, κι αυτό μάλλον είναι... καλό''. 
Επιμένω. Ένας Μασκ βλέπει αυτό που δεν βλέπει άλλος. Το αν αυτά που βλέπει, αυτός και οι ειδικοί, είναι μούφα, και σκοπό έχουν με τη μελλοντολογία τους να επηρεάσουν, να φτιάξουν σκηνικό, είναι μια άλλη ιστορία.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΑ