ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 
Tον Οκτώβριο του 2018 συνέβη το αδιανόητο. Στραγγαλίστηκε και αμέσως μετά έκαναν κομματάκια το πτώμα του μεγάλου Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, εγκατεστημένου μόνιμα στις ΗΠΑ. Το φρικτό και απόλυτα προμελετημένο έγκλημα με εντολή του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας έγινε στο προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη. Δεκαπέντε (αρ. 15) πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας έλαβαν μέρος στην ''εξαφάνιση'', στην τοποθέτηση σε σακούλες πλαστικές του πτώματος του διάσημου δημοσιογράφου, τον οποίον περίμεναν στο προξενείο, σε προγραμματισμένη του επίσκεψη, προκειμένου να τακτοποιήσει τα χαρτιά του διαζυγίου και να παντρευτεί Τουρκάλα δημοσιογράφο.
Οι ΗΠΑ όχι απλά καταδίκασαν το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά αποφάσισαν να μην πουλήσουν ούτε τουφέκι στην Σαουδική Αραβία. Μια απόφαση την οποία ανέτρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. και ξαναβάλε στο λογαριασμό την κανονική ροή πωλήσεων οπλικών συστημάτων στην Σαουδική Αραβία.
Τι να έκανε ο φουκαράς ο Μπάιντεν; Να θέλει η Τουρκία F - 16 (φώτο) και να μην πουλάει η πολεμική βιομηχανία της Αμερικής; Και από θα ζήσουν οι ΗΠΑ; Η πώληση όπλων είναι η Νο 1 κονόμα τους. Ο Μπάιντεν μέχρι πουσκέφτε να βάλει στο ΝΑΤΟ την Ελβετία!!! Μια ακόμα χώρα στο ΝΑΤΟ είναι ένας ακόμα πελάτης όπλων αέρος, θάλασσας και εδάφους, τα οποία πέπει να είναι συμβατά με τα συστήματα της ατλαντικής ''συμμαχίας''.
Ξεσηκώθηκαν στις ΗΠΑ οι ελληνοαμερικάνοι βουλευτές για την πρόθεση του Μπάιντεν να ενισχύσει την αεροπορία της Τουρκίας. Άλλα έλεγε ο παππούς στον Μητσοτάκη, άλλα κάνει. Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να πει ΟΧΙ στην πώληση όπλων. Να σαμποτάρει, δηλαδή, την εθνική οικονομία της Αμερικής. Να κόψει το ρυθμό παραγωγής στα πολεμικά εργοστάσια της. Να βγάλει στην ανεργία χιλιάδες επιστήμονες και εργατικό δυναμικό.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ