ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

 
Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν γίνεται μόνο με τα όπλα. Σύμφωνα με τα κιτάπια της Ιστορίας οι πόλεμοι κερδίζονται και χάνονται ερήμην του οπλοστάσιου του αμυνόμενου ή το επιτιθέμενου. Στο παιχνίδι μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, φανεροί και παρασκηνιακοί. Μ' άλλα λόγια ο κάθε αντίπαλος προκειμένου να νικήσει ή να μη χάσει κάνει τα πάντα και εκτός γηπέδου.
 Ο Ζελένσκι κάνει τον πόλεμο από την πλευρά της Ουκρανίας. Διπλωματικά, πολιτικά, ανθρωπιστικά, δημοσιοσχετίστικα. Οι στρατηγοί πολεμάνε, αμύνονται, επιτίθενται, κάνουν ζημιές στους  Ρώσους, ο πρόεδρος της χώρας, ο Ζελένσκι βαράει τους δικούς πυραύλους, που δεν είναι στρατιωτικοί.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ποντάροντας στο γενικό διεθνές κλίμα σε βάρος της Ρωσίας έφτιαξαν μια λίστα από 2.500 περίπου ατόμων τους οποίους χαρακτηρίζουν ''Ανθρώπους του Πούτιν''. Μέσα σ' αυτούς είναι και ο Ιβάν Σαββιδης. Τι σημαίνει αυτό; Εδώ είναι τα δύσκολα.
Τι ζητάει επίσημα η Ουκρανία από τις χώρες που έχουν καταδικάσει τη ρωσική εισβολή; Κόψτε τον κώλο σ' αυτούς τους 2,500 που τους θεωρούμε τσιράκια του Πούτιν.  Για δέκα τουλάχιστον χρόνια απαγορεύστε τους κάθε επιχειρηματική και επενδυτική δραστηριότητα. Και δεσμεύστε την περιουσία τους. Να μη μπορούν να κάνουν τίποτα, Να μην έχουν περιουσιακά στοιχεία, οι ίδιοι και οι εταιρείες τους.
Δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα. Να στριμώξεις ένα θεωρούμενο ''λουστραδόρο'' του τσάρου. Ψάξε βρες αν στα χαρτιά έχει αυτά που έχει και νόμιμα νέκρωσε τα.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΙΣΤΕΡ RED BULL ΣΤΟ CAMPIONS LEAGUE