ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣΥΡΙΖΑ

 
Ιστορική μέρα και χάνουμε αν την προσπερνάνε στο ντούκου. Το 2015, σα σήμερα 25 Ιανουαρίου έγινε η αληθινή αλλαγή. Από τα δεξιά η χώρα με τη βούληση του λαού, με εκλογές, πήγε το καίκι στα αριστερά της προκυμαίας. Κι εκεί είμαστε, στα αριστερά, για να μιλάμε με πολιτικούς όρους. Ή πας αριστερά ή δεν πας. Αφού, λοιπόν, η Ελλάδα πήγε με τον Σύριζα αριστερά, έμεινε πολιτικά και οικονομικά σ' αυτό το μετερίζι. Εκτός κι αν θεωρήσουμε πως είχαμε να κάνουμε με απατεώνες, με τυχοδιώκτες της αριστεράς που μας παραμύθιασαν με την απάτη Η πρώτη Φορά Αριστερά. Ότι χάρη στα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη της αριστεράς, με αγώνες ατέλειωτους από τα φοιτητικά τους χρόνια, δεν έγινε καμιά αριστερά, αλλά μόνο μια συνέχεια της δεξιάς με διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας τους πρώην αντιχουντικούς, αντιστασιακούς, αντιαμερικανούς, αντιευρωπαίους, αντινατοϊκούς, γενικώς αντί και το λουρί της μάνας σας.
Ντροπή και μικροπρέπεια κομματική μαρτυράει να επικρίνουν τον αριστερό Σύριζα επειδή στα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε οι μετοχές των τραπεζών έχασαν το 98% της αξίας τους. Όποιος μένει μόνο σ' αυτό τότε δείχνει την εμπάθεια κακοήθεια του, διότι αρνείται τα θετικά της πρώτης φοράς αριστεράς από το σωματείο του Τσίπρα. Να θυμηθούμε τι  είχε συμβεί επί Σύριζα. Συγκεκριμένα πράγματα. 
- Η Ελλάδα χρεώθηκε με μη αναγκαίο νέο μνημόνιο 85 δις ευρώ. Ακόμα δέσμευσε με περιορισμό για άγνωστο χρονικό διάστημα (Capital Controls) τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων και την κίνηση των κεφαλαίων των επιχειρήσεων. Ακόμα, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015 η Ελλάδα χρεώθηκε με 90 δις λόγω «ερασιτεχνικής» διαχείρισης και τη στασιμότητας της οικονομίας. Ακόμα, οι 16 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις παραδόθηκαν για 99 χρόνια να τις εκμεταλλεύονται όπως θέλουν οι δανειστές. Ακόμα, ισχύει η κατάσχεση από το δημόσιο τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και για χρέη 500 ευρώ. Ακόμα, έδωσε για πώληση τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ κι άλλα κομμάτια της.
Το άλλο; Με νόμο τα στεγαστικά δάνεια παραχωρούνται σε ξένα Funds από τις τράπεζες που, για να μη ξεχνιόμαστε, είναι πλέον ξένες τράπεζες. Υπάρχουν κι άλλα θετικά που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σύριζα τα αγνοούν
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ