ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

 
Αυτοκτόνησε ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρυ Έπστάιν μέσα στο κελί της φυλακής. Δεν χρειαζόταν κανείς να περιμένει να τον φωτίσουν τα σχετικά ρεπορτάζ. Το πράμα μιλάει μόνο του. Το γιατί κρεμάστηκε ο 66χρονος, τεράστιο ταλέντο στην παραγωγή χρήματος, και εντελώς χωρίς όρια λάτρης της σεξουαλικής επαφής με ανήλικα κορίτσια.
Δεν άντεξε τη φυλακή. Αυτό το έφαγε. Καθόλου περίεργο. Καθηλωμένος πίσω από τα σίδερα ο γαμάω με τα τρελά λεφτά του. Ο με τις υψηλές γνωριμίες και διαπλεκόμενος με τον ''καλό κόσμο'' της πλανηταρχίας. Ο αναγκαίος στα πιο δυνατά πορτοφόλια της Αμερικής. Ο μακράν Νο 1 χρηματιστής..

Το σκάνδαλο των σκανδάλων το πως για χρόνια ολόκληρα δεν τον είχαν μαζέψει τον ''μεγάλο Τζέφρυ'', ο οποίος στα ίσα και σχεδόν δημόσια συμπεριφερόταν σαν κανονικός σουλτάνος με χρυσοπληρωμένες πιτσιρίκες στο χαρέμι του.

Γίνονται στους καιρούς μας τέτοια πράγματα; Γίνονται όταν ο Jeffrey Epstein έχει το παραδάκι και το χώνει σε δικαστές και μπάτσους. Και τα κονέ μέχρι τον Λευκό Οίκο. Πως, λοιπόν, ο μεγιστάνας του ατέλειωτου χρήματος να συμβιβαστεί στο κελί μέσα με τη φορεσιά του φυλακισμένου; Η φυλάκα είναι για άλλους, όχι για τον Τζέφρυ. Έδωσε τέλος στην τελειωμένη ζωή του, το 2019, σα σήμερα 10 Αυγούστου. Και άσε να γράφουν στα μέσα ό,τι θένε μέχρι και σήμερα

Διαβαστε ακομα:

ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΙΝΟΥΣ