ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 

Άλλο δεν συμφωνώ με την 17 Νοέμβρη κι άλλο διαφωνώ γιατί οι δολοφόνοι της ρεκλαμάρουν τις πολιτικές τους θέσεις, ακόμα και με τη συγγραφή βιβλίου. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Έτσι απλά.

Σκότωνα, λέει, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο. Ποιο είναι το πρόβλημα, ρωτάω. Εγώ που δεν θα γινόμουν ποτέ ένοπλος τρομοκράτης, ποιο πρόβλημα έχω να του επιτρέψω του κάθε Κουφοντίνα να εκφράσει τις αλήθειες του και τα παραμύθια του;

Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Στο όνομα ποιας δημοκρατίας και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όλα αυτά που τα λένε, και δεν τα σέβονται στην πράξη, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να το παίξουν πολιτικοποιημένοι του πλαστικού.

Ας αφήσουμε στην άκρη την αντίδραση συγγενών θυμάτων, ανθρώπων που δολοφόνησε η 17Ν. Οι αράδες αυτές δεν αφορούν αυτούς. Δεν μιλάμε προσωπικά, μιλάμε πολιτικά.

Αν ο Κουφοντίνας με το βιβλίο που έγραψε και κυκλοφορεί γίνεται επικίνδυνος, τότε έχουμε πρόβλημα. Επειδή πιθανόν κάποιους να τους κερδίσει ο σκοτώστρας της 17Ν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και δεν λύνεται με την απαγόρευση του βιβλίου.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφιά της αντιτρομοκρατικής βιβλιοπώλες