ΓΙΑ ΤΟ IPOD ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

 

Σκότωσε την μάνα του και τον πατέρα του. Τρελλό παιδί ο 16χρονος; Όχι, δεν ήταν τρελλός, απλά τρελλάθηκε διότι οι γονείς του του πήραν το ipod. Καμμία έκπληξη που ο ανήλικος έφθασε μέχρι εκεί. Να σκοτώσει τους γονείς του, μάλιστα εν ψυχρώ. Αυτή είναι η ωμή προσέγγιση με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες. Καμμία έκπληξη για ένα τέτοιο φονικό.

Και δεν θα καταδικάσω ολοκληρωτικά τον δολοφόνο, ο οποίος απλά είναι παιδί της εποχής του. Αυτή είναι η τερατώδης αλήθεια. Σήμερα η νεολαία δεν ανήκει στον εαυτό της, είναι αιχμάλωτη στα ηλεκτρονικά αλκοολίκια. Απόλυτη υποταγή.

Στέκομαι στην περίπτωση του πιτσιρικά, που έξι μήνες αργότερα ομολόγησε γιατί περίμενε με λοστό την μητέρα του για να την σκοτώσει, όπως και το έκανε. Τον πατέρα του τον κοπάνησε με λοστό και μαχαίρι για τον ίδιο λόγο. Για το ipod μου, ρε γαμώτο. Για την πρέζα μου, ρε γαμώτο.

Έτσι είναι. Στη  χαρμάνα με τα ηλεκτρονικά είναι σήμερα τα παιδιά της ηλικίας του δολοφόνου, της γενηάς του. Ολοκληρωτική η παράδοσή τους. Η πιο μεγάλη μαστούρα. Με το εργαλείο στο χέρι δεν ζούνε, δεν υπάρχουνε, δεν έχουν επαφή με το χρόνο, με τους δίπλα τους, με κανέναν, με τίποτα.

Για το καλό του κανακάρη τους οι γονείς εξαφάνισαν τον ipod. Ήταν σα να τον ευνούχισαν. Σα να τον έστειλαν στο χάος, στο πουθενά. Να μη ξέρει τι να κάνει. Όχι, το παιδί ούτε ένστικτα δολοφόνου έχει, ούτε τον χαρακτήριζε το ανεξέλεγκτο. Τον Θεό τον ίδιον θα σκοτώσεις, όταν σου αφαιρεί τη ζωή. Ναι, το ηλεκτρικό μαραφέτι για τον 16χρονο ήταν η ζωή του.

Διαβάστε ακόμα:

Μητέρα με τον 15χρονο γκόμενο της κόρης