TONIGHT IS THE NIGHT THAT I JOIN SATAN’S SIDE

 

Σκότωσε την δυστυχισμένη 40χρονη άστεγη για να την κάνει θυσία στον Θεό του, τον Σατανά. Θεός είναι και ο Σατανάς. Έχει τους πιστούς του. Η θρησκεία, δηλαδή, τον αναγνωρίζει τον Διάβολο. Είναι ο αντίπαλος. Και επειδή είναι εχθρός δυνατός του ανθρώπου, γι' αυτό κάνει το παιχνίδι στο γήπεδο της ζωής η θρησκεία.

Απλά είναι τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ο Άγγελος Κυρίου που από καλός έγινε κακός, δεν θα είχαμε ανάγκη αν προστατευθούμε από τον πρώην καλό και στους αιώνες των αιώνων κακό, τον Διάβολο.

Έτσι που λες. Πώς, όμως, κατέληξε από καλός χριστιανός σε σατανιστή δολοφόνο ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που με μια πέτρα έκανε λοιώμα το κεφάλι της φουκαριάρας, το αίμα της οποίας έγινε σπονδή στον Σατανά; Εδώ σε θέλω. Το παιδάκι πήγαινε με την μάνα του στις εκκλησίες και τα μοναστήρια. Τι ήταν πάλι αυτό;

Μήπως ο Σατανάς τον κέρδισε, τον έβαλε στο μάτι επειδή ήταν πολύ θρήσκος; Λέμε. Μήπως αν δεν σήκωνε στο διαδίχτυο το τι έκανε στα μοναστήρια και ποιες ευχές του έδιναν οι καλογέροι, να μην τον είχε πάρει πρέφα ο Σατανάς. Λέμε. Επειδή ο Θεός δεν μπανίζει το internet, δεν διαβάζει facebook, όπως κάνει ο Σατανάς. Λέμε.

“Με τη Χάρη του Θεού θα νικήσουμε τον Σατανά” συμφωνούσε ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας. Και ξαφνικά του γίνεται αποκάλυψη και την κάνει γυριστή. Μυείται στον σατανισμό και φθάνει στα άκρα. Σε μία ανάρτησή του εξομολογούνταν:

“Tonight is the night that I join Satan's side”.

Διαβάστε ακόμα:

Τσουβαλιασμένοι οι μαύροι δούλοι στα αμπάρια