ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ!

 

Ο γαμπρός 81 χρονών, η νύφη 24. Παντρεύτηκαν κανονικά, όχι πρωταπριλιάτικα, στα ψεύτικα. Εκατομμυριούχος ο δικός σου, μοντέλο του Playboy η δική σου. Και το ιερόν μυστήριον του Αυστραλού μεγιστάνα Richard Lugner με την μαγκίτισσα Cathy Schmitz ετελέσθη σε Πύργο της Βιέννης με 1.441 δωμάτια. “Αξέχαστη εμπειρία” δήλωσε περιχαρής η τσούπρα που κατέκτησε τον άνδρα της ζωής της, από φάτσα σκέτος καραγκιόζης ο κύριος.

Συμβαίνει. Ένας ευφυής επιχειρηματίας, με χοντρές μπίζνες και στην Αυστρία να μοιάζει ηλίθιος όταν γεροξεκούτης αυτός παρουσιάζει σαν έπαθλο μια όρνιθα πανευτυχή διότι έπιασε την καλή.

Και απορούν οι αφελείς για τη διαφορά των 57 χρόνων που χωρίζει τους νεόνυμφους. Δεν είναι αυτό που θα συννεφιάσει τη συμβίωσή τους, γιατί; Όσο ζήσουν μαζύ τα πιτσουνάκια δεν πρόκειται να αλλάξει το νούμερο 57, πάντα τόσα χρόνια θα παραμένει η διαφορά τους.

Αυτό που θα αλλάζει είναι η ηλικία, του παπού, όχι της (θα μπορούσε να είναι) δισέγγονάς του. Αν φθάσει τα 90 ο εραστής, η άλλη θα είναι 33, ηλικίες... ιδανικές για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Να τη γυρίσουμε την πλάκα. Ο μπάρμπας έκανε την καλύτερη δουλειά. Με τα λεφτά του αγόρασε το μανουλομάνουλο κι έκανε το καλύτερο δώρο στα όσα χρόνια του απομένουν. Ας μην του σηκώνεται. Αυτά τα έχει ξεκαθαρίσει στο κορίτσι. Θέλω τις ανάσες σου, τις μυρουδιές σου, τους χυμούς σου. Και βοηθάει το εργαλείο του, το χέρι του, λέω, όχι το πέος του, που υποφέρει από πάρκινσον όταν τη χαϊδεύει στο αιδοίο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι θέλουν να χωρίσουν Μπραντ Πητ και Αντζελίνα Τζολύ;