ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

 

Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος ένας άνδρας επειδή θα τον βιάσουν. Όταν η φύση του είναι αρσενική θα παραμείνει τέτοια ακόμα κι αν έτσι ή, αλλοιώς τον υποχρεώσουν σε παθητική συνουσία για κάποιο διάστημα. Από την άλλη, ο ομοφυλόφιλος δεν θα πνίξει τη φύση του επειδή φόρεσε ράσο. Ούτε το ιερατικό σχήμα, ούτε η δύναμη της θρησκείας, ο φόβος Θεού, θα σταθούν εμπόδιο στον ομοφυλόφιλο να δαμάσει τη σάρκα του και την ερωτική του σκέψη.

Η Εκκλησία καταδικάζει σε κάθε ευκαιρία τους gay, μάλιστα αποφεύγοντας να αναφερθεί στο παπαδαριό, οι βολές πιάνουν γενικώς τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι βέβαια έχουν... κατανόηση στις κορώνες ηθικής των μητροπολιτών.

Για πρώτη φορά στην επικράτεια του Βατικανού συνελήφθη με την άδεια του Πάπα ένας αρχιεπίσκοπος της καθολικής Εκκλησίας κατηγορούμενος για παιδεραστία. Να ηταν ο μόνος; Το ράσο κρύβει τον ομοφυλόφιλο, όπως ο γάμος, άλλωστε. Αυτός που δεν έχει τον “ανδρισμό” να δημοσιοποιήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα θα παντρευτεί ή, θα ντυθεί παπάς, ίσως κλειστεί σε μοναστήρι.

Η Εκκλησία, λοιπόν, και οι παπαρδέλες των αξιωματούχων της, δεσποτάδων και σία, είναι ανίκανη να σβήσει τις ορμές των ρασοφόρων ομοφυλοφιλων, παιδεραστών, παιδόφιλων, όπως να τους χαρακτηρίσεις. Και το έργο δεν σταματάει. Και πώς να σταματήσει όταν τις θρησκείες, όλες τις θρησκείες, ειδωλολατρικές κι όχι, μονοθεϊστικές κι όχι, τις κατασκεύασαν εμπνευσμένοι με τη θεία χάρη αδερφές.

Κι αν το παρατραβήξουν, κάποιοι υποκριτές και φαρισαίοι γαλονάδες της Εκκλησίας, μη γίνει το πραξικόπημα. Το δόγμα των ομοφυλόφιλων. Πρώτα θα στήσουν Pride Parade με τη συμμετοχή δηλωμένων ιερέων gay, με ενισχύσεις και από το Άγιον Όρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώτος γάμος του Ηλία Ψινάκη!