ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΟΜΑ

 

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η κυρία κερατωμένη, για κάποιο διάστημα η πρώτη κυρία της Γαλλίας, σε 16 ημέρες έκανε τσέπη 1,3 εκ. ευρώ, ποσό που της απέφερε η έκδοση του βιβλίου της για τον πρόεδρο της Γαλλίας. Για τις πολύ προσωπικές τους στιγμές στην ερωτική της σχέση με τον Φρανσουά Ωλάντ.

Πούλησε, λοιπόν, σαν τρελλό το βιβλίο της δημοσιογράφου Βαλερί Τριερβελαίρ και κονόμησε κι αυτή και ο εκδότης της. Και που 'σαι ακόμη. Οπωσδήποτε οι πωλήσεις του βιβλίου “Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή” θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν τις τραπεζικές καταθέσεις της απατημένης, όσο κι αν μειωθούν σε ρυθμό, σε σύγκριση με τις πρώτες δύο εβδομάδες στα βιβλιοπωλεία.

Βρήκε την ευκαιρία να κονομήσει η κυρία; Δεν είναι σίγουρο. Παίζει και το άλλο. Η εκδίκηση στον Ωλάντ. Η ανάγκη να τον τιμωρήσει που την άφησε για την ηθοποιό Γκαγιαί. Δεν το αγνοώ αυτό. Και η κυρία Βαλερί πέτυχε στο στόχο της. Δεν κέρδισε η ίδια τη συμπάθεια των Γάλλων, όμως στον γαμίκουλα πρόεδρο του προξένησε χοντρή ζημιά.

Πέρα απ' αυτό. Γιατί μοσχοπούλησε το βιβλίο της πρώην προεδρικής ερωμένης; Μόνον για ένα λόγο. Κουτσομπολιό. Ψοφάει ο κόσμος να μαθαίνει τι συμβαίνει σε επώνυμους πίσω από την κλειδαρότρυπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώτος γάμος του Ηλία Ψινάκη