ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ... ΚΟΝΤΟΝΗ!

 

Βαγδάτη μπομπαρδισμένη από το αμερικάνικο πεντάγωνο έκαναν το κέντρο της Αθήνας χίλιοι περίπου αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, όλοι τους κουκουλοφόροι. Στα παπάρια τους τα πάντα όλα. Και πρώτα απ' όλα οι οπλισμένοι μπάτσοι των ματ, που το έπαιζαν... δημοσιογράφοι.

Έκαναν ρεπορτάζ, μπάνιζαν απλά τους δικούς σου να καίνε αμάξια, να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων, να στήνουν οδοφράγματα, να κάνουν επίθεση σε τρόλεϋ, ό, τι γουστάρανε. Και η αστυνομία εντελώς αδιάφορη, ασυγκίνητη, δεν έτρωγε το ψωμί των φωτορεπόρτερ, μόνο βλέπανε τι κάνουν οι τρομοκράτες του δρόμου, όμως δεν τους φωτογράφιζαν κιόλας.

Είπαμε. Άλλη η δουλειά του φωτογράφου, άλλη του μπάτσου. Και ποια είναι η δουλειά του μπάτσου στην Ελλάδα; Να ξευτυλίζει την αστυνομία. Το κύρος της αστυνομίας. Να ανέχεται μπροστά στα μάτια της παθητικά την τρομοκρατία.

Τυχεροί οι αναρχικοί που έκαναν μπουρδέλο την Αθήνα. Τον γίγαντα και πρώτο εχθρό των χούλιγκαν των γηπέδων, τον Κοντονή Σταύρο, ο Τσίπρας τον έστειλε στον αθλητισμό, όχι στο υπουργείο δημόσιας τάξης. Τι θα έκανε ο Κοντονής Σταύρος με τους αντιεξουσιατές; Το πιο απλό. Το πιο μεγαλοφυές. Δηλαδή;

Θα απέκλειε τους δρόμους! Όπως απέκλεισε τα γήπεδα. Να μην κυκλοφορεί κανείς στην Αθήνα. Ούτε άνθρωποι, ούτε αυτοκίνητα. Αντί να κάνουν κατοχή οι χούλιγκαν της αναρχίας θα έκανε μπλόκο σ' όλη την πόλη ο Κοντονής Σταύρος. Ο παικταράς.

Διαβάστε ακόμα:

Το μήνυμα πως οι κουκουλοφόροι αποφασίζουν