ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ

 

Αν θες το πιστεύεις. Στα χρόνια μας τις περισσότερες γκόμενες στην παρέα τις έριχνες ο Θάνος. Ο πιο άσχημος και ο πιο κοντός απ' όλους μας. Τι βρίσκουν στο κωλόπαιδο, αναρωτιόμασταν εμείς οι μπάνικοι, οι γαμάτοι. Μέχρι που τον γλύφαμε, σου λέω, τον είχαμε από κοντά τον Θάνο, βοηθός του μπογιατζή πατέρα του. Να μας έπαιρνε μαζύ του στις «εξορμήσεις» του, να ξεσηκώναμε τα κόλπα του.

Δεν μπορεί. Κάποιο κόλπο έχει ο Θάνος, που όταν έβγαινε από το σπίτι του ήταν σκέτος γαμπρός. Ξυρισμένος, αρωματισμένος, πεντακάθαρος. Σκύλος στη φάτσα, αλλά σένιος, όχι σαβούρας.

Πάντα σκοράριζε ο Θάνος, αλλά κτυπούσε δεύτερες γκόμενες. Όχι νεράιδες, πριμαντόνες, τις αστεράτες τις άφηνε για άλλους. Ήξερε τα κυβικά του. Ότι οι ωραίες θα τον σνομπάρανε, θα του γυρίζανε την πλάτη.

Ο Θάνος ήθελε να πηδήξει, γι' αυτό στα σίγουρα διπλάρωνε τις «ελαττωματικές». Την χοντρή, την κοκκαλιάρα, την κοντή, την μυτόγκα, την κακοφτιαγμένη. Σ' αυτές παρουσιαζόταν ο Θεός τους

«Μ' αρέσεις» έλεγε στην φουκαριάρα ο Θάνος. «Έχεις κάτι ξεχωριστό επάνω σου, θα στεναχωρηθώ αν δεν γνωριστούμε, σε σκέπτομαι...».

Γράφω για το άγχος της σημερινής γυναίκας, που την πιάνει ακόμα από τότε που πάει σχολείο. Που συμπεριφέρεται σα όρθιο θύμα, μην και δεν είναι μοδάτη. Που θέλει να κυκλοφορεί με γυμνασμένο κορμί, καλλίγραμμη, λεπτή, ξανθιά. Όπως τα μανεκέν που βλέπει στην τηλεόραση, στις φωτογραφίες στα περιοδικά.

Βγαίνει έξω σήμερα το κορίτσι ντυμένη, χτενισμένη, μακιγιαρισμένη να μην είναι η ίδια, αλλά με την εικόνα μιας άλλης, σύμφωνα με τις επιταγές των μόδιστρων, των διαφημιστών, των σκηνοθετών του σινεμά.

Η γυναίκα γεννήθηκε για να αρέσει. Γι' αυτό ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο και... προβληματισμό από τον άνδρα στον καθρέπτη. Και γιατί θέλει να αρέσει; Το παραδέχεται ή, όχι, για να τονώσει τη σεξουαλικότητά της. Κι εσύ σαν άνδρας πώς παίζεις;

Άμα θες το κορμί της, πάρε πρώτα τη ψυχή της. Κάνε την, δηλαδή, να νοιώσει υπέροχα όχι επειδή έχει ωραίο κώλο, απίθανο βυζί, ντελικάτη μέση, πρόσωπο γοητευτικό. Παραμύθιασέ την για τα έξυπνα μάτια της, για τη σεμνότητά της, πόσο ευχάριστα μιλάει, ότι σε εντυπωσιάζει για την αλήθεια του χαρακτήρα της.

Σκέψου τον Θάνο! Μίλησε στην γυναίκα και κάνε την να νοιώσει ωραία γι' αυτό που είναι, όχι ότι είναι σωσίας, ένα καχέκτυπο μιας άλλης, ξένης με το δικό της σώμα. Η «άσχημη» στο κρεββάτι θα είναι πολύ πιο δυνατή από την ωραία του ορνιθοτροφείου, του ιχθυοτροφείου.

Διαβάστε ακόμα:

Να 'σαι περήφανος για το πέος σου