ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ... ΠΟΥΤΙΝ

 

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στη Μόσχα ο δημοσιογράφος που έκανε μαγκιές στον Πούτιν. Τι μπορούσε να κάνει και ο τσάρος, σε ρωτάω. Για έλα στη θέση του. Να είσαι ο Πούτιν, ο και γαμώ τον εξουσιαστή, ο επικυρίαρχος στη μετακομουνιστική Ρωσία και να σου κάνουν πλάκες κάποια χαμένα κορμιά. Δημοσιογράφοι, συγγραφείς, διανοούμενοι. Αυτή η κλίκα των αντιστασιακών.

Δεν θα πεθάνει ποτέ ο αντιστασιακός. Είναι άτομο διαχρονικό. Παρών και αξούριστος σ' όλα τα καθεστώτα, ακόμα και στα πιο δημοκρατικά, φιλολαϊκά, προοδευτικά, όπως και να χαρακτηρίσεις εκείνες τις κυβερνήσεις με τις κοινωνικές ευαισθησίες.

Λοιπόν. Υποχρεωμένος ήταν ο Πούτιν, όχι τόσο να απαλλαγεί από τον μανιακό αντιρρησία, τον μόνιμο επικριτή του 60χρονο Βλαντιμίρ Πριμπιλόφσκι. Όσο με τη δολοφονία του συνονόματού του να στείλει «μήνυμα» σ' όσους τον θεωρούν απολυταρχικό, διεφθαρμένο. Να κάτσουν καλά.

Ο δολοφονηθείς είχε γράψει ένα βιβλίο «Η Ρωσία και η KGB την εποχή του προέδρου Πούτιν», κι άντε να το... δεχθεί αυτό ο τσάρος. Αυτός, όμως, ο Πριμπιλόφκσι δεν ησύχαζε. Από ένα site έβγαζε συνέχεια τις βρωμιές του Πούτιν. Λες και είχε πάρει ασυλία από το αφεντικό της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Φοβερό ντου στα οπλοπωλεία!