Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ... ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ

 

Δεν έχουν σταματήσει από τα μήντια τα ρεπορτάζ για τον τραγουδιστή Παντελίδη, που σκοτώθηκε οδηγώντας το αυτοκίνητό του την περασμένη Πέμπτη. Μήντια είναι και κάποιες χαζοεκπομπές, βέβαια. Και ρεπορτάζ τα λες ακόμα κι αυτά που παρλάρουν κάποιες τηλεπαρουσιάστριες της πλάκας.

Επί του θέματος. Ήταν, λέει, πολύ καλό παιδί ο Παντελής Παντελίδης. Φιλάνθρωπος. Χαρτζηλίκωνε φτωχούς και όσους ήταν σε οικονομική απόγνωση. Έτσι πρέπει να 'ναι. Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το παλληκάρι. Εύκολα έβαζε το χέρι στην τσέπη και βοηθούσε χωρίς να θέλει να φαίνεται. Με ποιανού λεφτά;

Εδώ είμαστε. Είχε σουξέ σαν τραγουδιστής ο Παντελιδης, άρα δυνατό μεροκάματο στα μαγαζιά που δούλευε. Εδώ είμαστε. Ερώτηση. Πόσοι απ' αυτούς που πήγαιναν να ακούσουν Παντελίδη έδιναν κανά φράγκο σ' έναν φουκαρά πρεζάκια, σ' έναν άνεργο με παιδιά, σε κάποιον σακάτη ανίκανο να δουλέψει. Ο Παντελίδης το έκανε, όμως. Με τα λεφτά των θαυμαστών του.

Ο πελάτης, λοιπόν, με την γκόμενά του, με την παρέα του, έκανε λογαριασμό στο κέντρο του τραγουδιστή. Και ο τραγουδιστής, ο κάθε τραγουδιστής, δεν μιλάμε μόνον για τον Παντελίδη, ακαδημαϊκή είναι η κουβέντα μας, λέω ότι ο τραγουδιστής έβγαζε τα φιλάνθρωπα συναισθήματά του, στην πραγματικότητα… προσβάλλοντας τους φαν του.

Οι μεν φαν τα «έδιναν» στον τραγουδιστή, για πάρτη του όμως κι αυτός δεν τους... σεβόταν, διότι έκανε αυτό που εκείνοι αρνούνταν. Σα να κάνεις δώρο ένα βραχιόλι στην γκόμενα κι εκείνη το «σκοτώνει» για να ξοδέψει τα χρήματα για πάρτη της, για άλλο σκοπό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παντελίδης και η κακιά μας ώρα...