ΤΟΛΜΗΡΟ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΜΑΓΙΩ

 

Ψάχνουν οι μόδιστροι, συγκεκριμένα οι σχεδιαστές για το μαγιώ. Περιμένουν οι βιομηχανίες ρούχων για να πουλήσουν το νέο προϊόν, που θα ρίξουν στην αγορά. Ήδη, οι πιο διάσημοι κώλοι, της Rhianna, της Kim Kardashian και σία εμφανίστηκαν στην παραλία με itsy-bitsy. Αυτό είναι το νέο μαγιώ, ολόσωμο και μπικίνι.

Όχι ακριβώς κωλοτρυπιδάτο το itsy-bitsy μαγιώ για τις γυναίκες. Ένα μόνο κορδόνι ανάμεσα στα σκέλια, όπου αφήνει ακάλυπτη όλη τη γεωγραφία των γλουτών. Το νέο μαγιώ έχει μια ιδέα από ύφασμα και μπροστά και πίσω. Και, όπως διαφημίζουν οι κατασκευαστές, η νέα τάση μαγιώ τονίζει τις καμπύλες της γυναίκας.

Ακατανίκητη η δύναμη της μόδας. Ειδικά η γυναίκα, όχι ο άνδρας, θα την ακολουθήσει, ακόμα κι αν την εκθέτει. Τονίζει, δηλαδή, τα κιλά της, τις ατέλειες της.

Τι θα πει μαγικό μαγιώ, αυτό το itsy-bitsy. Κανένα μαγιώ δεν «στρώνει» τις γραμμές. Δεν κρύβει λίπη. Μόνο αν μια γυναίκα έχει κορμί θανατηφόρο, αν προκαλεί φαντασιώσεις κάθε σημείο του σώματός της, αναδεικνύει τα προσόντα της ένα μαγιώ.

Διαβάστε ακόμα:

Η κολώνια που λοιώνει τις γυναίκες