ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ

 

Πολύ σωστά το είπε ο φίλος της 23χρονης φοιτήτριας που της επιτέθηκαν σεξουαλικά τρεις αγανακτισμένοι πρόσφυγες. Ότι η φίλη του βιάστηκε. Επειδή είναι πράγματι βιασμός όταν την υποχρέωσαν να έχει επαφή με τον πέος τους, άσχετα αν δεν υπήρξε διείσδυδη. Έγινε, όμως, πεολειχία, όχι βέβαια με τη βούληση της φοιτήτριας, άρα πρόκεται για βιασμό. Για εξαναγκασμό υπό την απειλή να την τραυματίσουν, να την σκοτώσουν.

Γιατί, όμως, η φοιτήτρια η βιασθείσα, μετά τον βιασμό της από τους δύο Σύρους και έναν Αφγανό, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Είναι προφανές. Το κορίτσι, όπως και ο φίλος της είναι ρατσιστές.

Αλλοδαποί έχουν επιτεθεί και σ' άλλες φοιτήτριες, στον ίδιο χώρο, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί που γινόταν το φοιτητικό πάρτυ. Γιατί στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν υπήρξε καταγγελία; Επειδή τα θύματα της βίας των μεταναστών έχουν αισθήματα, έχουν κατανόηση για τη δραματική κατάσταση των ξένων που παρά τη θέλησή τους βρέθηκαν στην Ελλάδα. Στην αντιρατσιστική και ανθρώπινη Ελλάδα.

Πουλάνε, λέει, ναρκωτικά οι πρόσφυγες στους φοιτητές. Δεν λένε το άλλο. Ότι οι φοιτητές στα πάρτυ τους κάνουν χρήση ναρκωτικών. Είναι δυνατόν με το ζόρι να πασάρουν τα ναρκωτικά οι σκαστοί από τα hot-spot; Να τα πουλάνε με εκπτώσεις, με προσφορές;

Νέοι άνθρωποι είναι οι πρόσφυγες. Έχουν τις ανάγκες τους. Να το δούμε ανθρώπινα, όχι ρατσιστικά. Θέλουν να πηδήξουν, θέλουν χρήματα. Η βιασθείσα φοιτήτρια, σίγουρα χρυσαυγήτισσα, τους δυσφήμησε με την καταγγελία της.

Διαβάστε ακόμα:

Περί αυτονόητων... και ...ανόητων