Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Ο άνδρας, λένε, είναι το ισχυρό φύλο. Ποιος το λέει αυτό; Τα μπράτσα. Σωματικά είναι πιο δυνατός ο αρσενικός. Σίγουρα. Στη συνουσία, όμως, η γυναίκα τον αφήνει πίσω τον άνδρα. Είναι περισσότερο πολυδύναμη σεξουαλικά η γυναίκα. Ον πολυοργασμικό. Δηλαδή; Άνδρας και γυναίκα εις σάρκαν μία, αυτός «τελειώνει» και η άλλη ίσως να ξεπέταξε ήδη 3-4 οργασμούς, και να είναι πανέτοιμη να συνεχίσει.

Είναι πράγματι ο αρσενικός είναι το ισχυρό φύλο, και πάω πάσο, επειδή αν πλακωθούν στις μπουνιές θα τις φάει η κυρία. Στην ανωτερότητα μετράει, δίνει πόντους, εκτός από το σωματικό και ο πνευματικός τομέας. Δεν εννοώ μονάχα την εξυπνάδα, την ευφυία, αλλά και την απουσία κόμπλεξ. Εδώ είμαστε.

Λέμε μία περίπτωση. Μια κυρία στο κρεβάτι τα δίνει όλα. Αισθησιακή μετατρέπεται και στη συνέχεια ηφαιστειώδης. Δεν είναι παγοκολώνα, ούτε στη διάρκεια του ματς αυτή μασάει τσίχλα ή κόβει τα νύχια της με το στόμα. Άνευ time-out, χωρίς να αισθάνεται ότι κάποιος θα την σφυρίξει φάουλ, αράουτ, ότι θα της βγάλει κάρτα, κίτρινη, κόκκινη, το κορίτσι επιθυμεί να σε φάει κι εσύ να της κάνεις σημάδια επάνω της, κανένα πρόβλημα.

Ο ανασφαλής άνδρας, όμως, κι όχι μόνον σεξουαλικά, επιτόπου την παρεξηγεί την κοπέλλα. Σκέπτεται μήπως έχει να κάνει με μια νυμφομανή. Μια πουτάνα. Μια γαμιάρα. Γιατί; Επειδή ο εκπρόσωπος του... ισχυρού φύλου είναι κομπλέξα. Επειδή το ισχυρό φύλο αισθάνεται ότι αμφισβητείται η κυριαρχία του από το... αδύνατο φύλο.

Δεν την θέλει «πουτάνα» την γυναίκα ο άνδρας, την θέλει... σεμνή. Όταν είναι υποχρεωμένος να την ακολουθήσει στο σεξουαλικό... «κατήφορο», αισθάνεται άβολα. Επειδή αν... συμβιβαστεί με την «πουτανιά» της πάνω στο κρεβάτι, τότε θα την κάνει... ισότιμη.

Είναι και το άλλο, στον και γαμώ τον αρσενικό. Ρίχνει στην γυναίκα το φταίξιμο αν σε κάποια δόση δεν του σηκωθεί. Και από την άλλη, θαρρεί ότι εκείνος δεν ευθύνεται αν η γυναίκα δεν φθάσει σε οργασμό. Όπως και να 'χει ο άνδρας προβληματίζεται με την καυλιάρα, την ερωτική, την ανάφτρα, την πορνοδότρα, χαρακτηρισμοί της θερμόαιμης από τους βαρύμαγκες της παλιάς εποχής.

Το άλλο. Είναι δεδομένο ότι η γυναίκα στο γάμο χάνει τη θηλυκότητα της, την «πουτανιά» της, γιατί το σεξ δεν είναι το πρώτο της μέλημα. Κι αυτό ''συμφέρει'' τον μαλάκα, τον συμπλεγματικό άνδρα, τον φαλλοκράτη, που αντί να «βγάζει» την «πουτανιά» από την σύζυγο, κι αυτό είναι το αβάν γκαρντ σουξέ του, αυτός επιδιώκει να δίνει τις εξετάσεις του ως εραστής εκτός γάμου.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ