ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ''ΜΙΚΡΑ'' ΠΕΗ!

 

Μόνον οι άσχετοι άνδρες θα κομπλεξαριστούν αν δούνε τον πορνορστάρ με το τεράστιο πέος, το πλαστικό, το ψεύτικο. Ο σινεμάς είναι η επιστήμη του τρυκ. Να βλέπεις αληθινό το κατασκευασμένο. Για πραγματικό το μουσαντένιο.

Η σκηνή προβλέπει η πρωταγωνίστρια να χύσει δάκρυα. Επειδή είναι μεγάλο ταλέντο η κυρία, εύκολα θα υποκριθεί την συγκινημένη, την φοβισμένη, την τρομοκρατημένη. Κανένα πρόβλημα αν δεν της έρχονται τα δάκρυα. Ο θεατής θα την δει να βγαίνουν από τα μάτια της ψεύτικα δάκρυα.

Έτσι και στην τσόντα. Ο αρσενικός εμφανίζεται με γαϊδουρόπραμα, ένα ρόπαλο αταίριαστο, αβόλευτο στο αιδοίο. Και επειδή δεν έχει σταματήσει, ούτε και πρόκειται να σταματήσει η κουβέντα για το... ιδανικό μήκος του ανδρικού οργάνου, να ποια είναι η αλήθεια! Κι άσε κάποιες επώνυμες και ανώνυμες να λένε τα δικά τους, προκειμένου να εντυπωσιάσουν. Ότι στις γυναίκες αρέσει το βοϊδόπραμα ή ότι δεν δίνουν σημασία ακόμα κι αν είναι σα σκουλήκι μικρό και αδύνατο. Λοιπόν. Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας.

Η αληθινή γυναίκα, εκείνη που ξέρει τι περιμένει στη συνουσία, αδιαφορεί αν το πέος είναι μικρό, μέτριο, μεγάλο. Η γυναίκα των υψηλών σεξουαλικών απαιτήσεων κρίνει αλησμόνητη την ερωτική επαφή με άνδρα, αν αυτός την τρελάνει στα... προκαταρκτικά. Τότε, γι' αυτήν το σεξ έχει ποιότητα, και της είναι αδιάφορο το πάχος και το μήκος του δοξαριού.

Το αιδοίο, κύριοι, από τη θεία σοφία του δημιουργού φτιάχτηκε για μικρά τσουτσούνια. Η ηδονή στην γυναίκα παράγεται από την κλειτορίδα, που βρίσκεται πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος. Και, βέβαια, η γυναίκα θα φθάσει στον οργασμό όταν ερεθιστούν εκείνες οι νευρώσεις στον κόλπο που βρίσκονται μόλις μέχρι 3-4 εκατοστά μέσα, στο βάθος.

Άρα! Και με οκτάποντο, όχι απαραίτητα 15ποντο και 20ποντο, μπαίνεις στα δίχτυα και σκοράρεις και κάνεις τρισευτυχισμένη την γυναίκα αν προηγουμένως την έπαιξες στη προθέρμανση, στο ζέσταμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ APPLICATION