Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

 

Δώσε απάντηση. Μια εξήγηση πώς ένας άνδρας, εδώ και 35 χρόνια, συνεχίζει να συζεί με γυναίκα η οποία είναι έξι χρόνια μεγαλύτερη του.

Φοβερό. Άνδρας με την ίδια γυναίκα και μετά από 32 χρόνια αποφασίζει να την παντρευτεί. Μην την χάσει;

Ο άνδρας είναι ο συμπαθέστατος ηθοποιός Κερτ Ράσελ, πάντα πρωταγωνιστής στις ταινίες, όμως ποτέ δεν μπήκε στη βιτρίνα το Χόλυγουντ, μέσα στους πρώτους. Η γυναίκα είναι η ταλαντούχα εβραία Γκόλντυ Χώουν. Γνωρίστηκαν το 1983 όταν γύριζαν μαζί μια ταινία και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Δώσε απάντηση. Τι βρίσκει ένας παίδαρος, όπως είναι ο Κερτ Ράσελ (1951), σε ηλικία που ακόμα έχει στύση με γυναίκα η οποία για να υγρανθεί στην ηλικία της θα χρειαστεί χάδια και φιλιά τουλάχιστον διόμισυ ώρες. Τι να σου κάνει ένα αιδοίο 73 χρονών!

Το μάτι στα 70 και στα 80 είναι ικανό να βλέπει, τα δόντια να μασουλάνε, η καρδιά να κτυπάει. Στην ξεραίλα του αιδοίου γριάς πώς να ευχαριστηθεί ένας άνδρας ο οποίος έχει ακόμα τις σηκωμάρες του. Θα μου πεις ότι η γυναίκα εκτός από το αιδοίο έχει και στόμα, και γλώσσα.

Ένας τέτοιος δεσμός δεν μπορεί να είναι μόνον σεξουαλικός. Για να παραμένουν ζευγάρι και να αποτελούν την εξαίρεση της εξαιρέσεως στο Χόλυγουντ, Kurt Russell και Goldie Hawn έχουν γίνει αδέλφια. Σαν αδέλφια. Αδελφές ψυχές. Κάτι περισσότερο από παρείστικη η σχέση τους. Και δεν μπορεί να μην λειτουργεί η ελευθερία! Η προσωπική ελευθερία του καθενός.

Να, ίσως, η ερμηνεία, η εξήγηση γιατί κρατάει τόσα χρόνια μια σχέση. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, όπως τον ικανοποιεί η καθημερινότητά του και τους αρέσει η πίστη του ενός στον άλλον. Κι όταν βρίσκονται ο ένας γεμίζει τις μπαταρίες του άλλου σαν άνθρωποι, ως ανεξάρτητες υπάρξεις.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Β' ρόλου Γκόλντυ Χώουν γεννήθηκε σα σήμερα 21 Νοεμβρίου, το 1945, και πριν γνωρίσει τον Ράσελ έκανε δυο γάμους. Από τον δεύτερο γέννησε (1979) την επίσης άβυζη, αλλά ταλαντούχα ηθοποιό Καίητ Χάντσον.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ