ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ GAY ΙΕΡΕΑ

 

Στο Βατικανό και στη διάσκεψη για τους παιδεραστές, γενικώς τους σεξουαλικά ανώμαλους, μάλλον λέω εγώ τους σεξουαλικά καταπιεσμένους ιερείς, έχει τίτλο ''SODOMA''. Στις σελίδες του γράφονται πολλές αλήθειες, και η Αγία Έδρα της καθολικής εκκλησίας χαρακτηρίζεται ''η μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική κοινότητα'' στον κόσμο. Υπάρχει το παρακάτω, και ποιο είναι αυτό;

Χάνουν το καιρό τους Πάπας της Ρώμης, ένα κάρο κυριλάτοι και λουστρινάτοι καρδινάλιοι, μέσα και ειδικοί επιστημόνες, για να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Να σταματήσουν τα σκάνδαλα, τα αίσχη ρασοφόρων να εκτρέπονται, να την πέφτουν σε ανήλικα αγοράκια.

Αν μιλάμε σοβαρά αυτά τα πράγματα δεν τα εξαφανίζεις με τα κύριε ελέησον και τα σταυροκοπήματα. Με τη βοήθεια του Θεού. Του Ευαγγελίου. Όταν ο άλλος για να κρύψει τη σεξουαλική του ιδιαιτερότητα φοράει το ράσο, είναι η αφέλεια να περιμένεις να τον φρενάρει το εκκλησιαστικό ένδυμα. Μιλάει η σάρκα, η επιθυμία της σάρκας, αλλά και η σκέψη η σεξουαλική. Μη λησμονούμε ότι ο ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο ερωτικό ζώο από τον ετεροφυλόφιλο.

Δεν τελειώνει αυτή η ιστορία με τους κληρικούς που αφηνιάζουν, μάλιστα την πέφτουν σε παιδιά. Μόνο τη διετία 2011-12 το Βατικανό υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι αποσχημάτισε 400 ιερείς. Τους καθαίρεσε, τους ξήλωσε, μετά από καταγγελίες των θυμάτων. Έγινε τίποτα; Σε παρακαλώ.

Θέλουν πράγματι να κλείσουν την πόρτα της εκκλησίας στους ομοφυλόφιλους; Ένας τρόπος παλαιολιθικός, αλλά… έγκυρος, είναι να μη χειροτονείται ο υποψήφιος ιερέας αν προηγουμένως δεν αποδειχθεί ότι δεν έχει... χρησιμοποιήσει την οπισθία οπή. Δεν τον βάζεις στο μαγαζί, δεν του δίνεις φανέλα, ράσο θέλω να πω, αν ο υποψήφιος είναι… ανοικτός.

Μόνο έτσι θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό ο διασυρμός του ράσου. Ας το αποφασίσουν στο Βατικανό, αλλά κι όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όχι κατόπιν εορτής να τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΖΟΥΓΚΛΑ