ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΠΑΠΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΕ ΑΘΛΗΤΕΣ

 

Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος ένας άνδρας επειδή θα τον βιάσουν. Η φύση του ετεροφυλόφιλου θα παραμείνει τέτοια ακόμα κι αν έτσι ή αλλοιώς τον υποχρεώσουν σε παθητική συνουσία μ΄ άλλον άντρα για κάποιο διάστημα. Από την άλλη, ο ομοφυλόφιλος δεν θα πνίξει τη φύση του επειδή φόρεσε ράσο. Το ιερατικό σχήμα, η δύναμη της θρησκείας, ο φόβος Θεού, όλα αυτά τα περίεργα δεν είναι αρκετά να σταθούν εμπόδιο στον ομοφυλόφιλο ιερέα, προκειμένου να δαμάσει τις επιθυμίες της σάρκα του. Να διώχνει την σκέψη του από τη σεξουαλική επαφή.

Η Εκκλησία καταδικάζει σε κάθε ευκαιρία τους gay, μάλιστα αποφεύγοντας να αναφερθεί στο παπαδαριό. Οι κατάρες και ο κίνδυνος της... κόλασης αφορούν γενικώς τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι βέβαια έχουν... κατανόηση για τις κορώνες ηθικής των μητροπολιτών.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία, το 2014, όχι απλά κατηγορήθηκε, αλλά και με την άδεια του Πάπα της Ρώμης συνελήφθη για παιδεραστία στην επικράτεια του Βατικανού αρχιεπίσκοπος της καθολικής Εκκλησίας. Να ήταν ο μόνος; Ήταν μια πρώτη αρχή, δειλή και προειδοποιητική. Το ''μήνυμα'' ήταν σαφές. Έχουμε καραξεφτυλιστεί, μαζευτείτε, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε πλέον το κορόιδο.

Το σκηνικό μοιάζει με την υποκρισία του ντόπιγκ, στον επαγγελματικό πρωταθλητισμό, τόσο στο στίβο, όσο και στα άλλα αθλήματα. Οι διεθνείς αθλητικές αρχές κονομάνε γιατί οι αθλητές φαρμακώνονται κι έτσι έχουν ανεβάσει τα ρεκόρ και το γηπεδικό θέαμα, αλλά ρίχνουν καμπάνες σ΄ όσους συλλαμβάνονται ντοπέ.

Έτσι και οι Εκκλησίες, από κοντά και οι παπαρδέλες των αξιωματούχων τους, δεσποτάδων και σία. Το ξέρουν πως δεν γίνεται να σβήσουν τις ορμές των ρασοφόρων ομοφυλόφιλων, παιδεραστών, παιδόφιλων, όπως να τους χαρακτηρίσεις. Και το έργο δεν σταματάει. Και πώς να σταματήσει όταν, για να κάνουμε ταμείο, οι θρησκείες, όλες οι θρησκείες, ειδωλολατρικές κι όχι, μονοθεϊστικές κι όχι, κατασκευάστηκαν από gay, εμπνευσμένοι βέβαια με τη θεία χάρη.

Με αφορμή την ιστορική ''προσπάθεια'', με την πρωτοβουλία του Βατικανού, για πρώτη φορά ανοικτά και με κοινωνική περισσότερο, παρά θρησκευτική ευθύνη, να δει κατάματα τη μάστιγα της παιδεραστίας ιερέων, μια τελευταία κουβέντα. Μην το παρατραβήξουν οι άγιοι πατέρες, υποκριτές και φαρισαίοι γαλονάδες της Εκκλησίας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σκάσει κανένα πραξικόπημα. Από το κίνημα των ρασοφόρων ομοφυλόφιλων. Πρώτα θα στήσουν Pride Parade με τη συμμετοχή δηλωμένων ιερέων gay, ίσως κατεβάσουν και ενισχύσεις από το Άγιον Όρος.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΠΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!