ΟΙ GAY ΙΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ... ΣΕΞ

 

Ακόμα κι αν ένα κόμμα απευθύνεται σε απατεώνες. Ακόμα κι αν στη μεγάλη πλειοψηφία του ο κόσμος έχει στη σκέψη την κομπίνα. Το κόμμα θα πουλήσει ηθική. Εξυγίανση. Κάθαρση. Πήρες πρέφα; Το κόμμα, το ΜΜΕ, η θρησκεία έχουν εξουσία. Και η εξουσία ασκείται μόνο διακηρύσσοντας το καλό. Και μια εταιρεία, μια ιδιωτική επιχείρηση δεν θα βγει στην αγορά με το σύνθημα Εμείς πουλάμε προϊόν σκάρτο, ανθυγιεινό, αγιοβασιλιάτικο.

Πουλάω ηθική σημαίνει ένα πράμα. Είμαι ψεύτης. Υποκριτής. Λουμπίνα. Δεν συνεχίζουμε την κουβέντα, αν αυτά τα βασικά δεν τα αντιλαμβάνεται και ο πιο πίτουρας. Και ο πιο... πιστός της θρησκείας. Της Εκκλησίας. Η οποία, είπαμε, αποτελεί εκκλησιαστική εξουσία. Και όπως κάθε εξουσία πουλάει το παραμύθι με τις δήθεν αρχές της, αξίες της.

Ανοίξαμε το κεφάλαιο ιεροσύνη και ομοφυλοφιλία, και έρχεται στη θύμηση το ένα μετά το άλλο. Λοιπόν. Όταν νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και στην Αγγλία, έγινε το έλα να δεις και γιατί όχι να μην έρθω. Ξεσάλωσαν οι ιερείς. Άλλο πάλι αυτό. Τον παπά τον λένε ιερέα. Δηλαδή; Ότι είναι πρόσωπο ιερό, ότι ασκεί καθήκοντα ιερά. Τέλος πάντων.

Οι Άγγλοι έχουν το δικό τους δόγμα. Το αγγλικάνικο. Χριστιανοί κι αυτοί, αλλά δεν ανήκουν στο μαγαζί του καθολικισμού, ούτε του προτεσταντισμού και της ορθοδοξίας. Λέμε για τα σούπερμάρκετ, διότι κυκλοφορούν και οι μπουτίκ στις θρησκείες, σ' όλες τις θρησκείες. Οι μικρές Εκκλησίες, νόμιμες και αναγνωρισμένες, που δεν θεωρούνται αιρέσεις και σχισματικές.

Αρνείται την ομοφυλοφιλία και η αγγλικανική θρησκεία, αλλά με τα χρόνια και τους αιώνες όλο και έβαζε νερό στο κρασί της. Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν πολλοί gay ιερείς, μάλιστα και ζευγαρωμένοι, ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ, ο αρχηγός της αγγλικάνικης εκκλησίας, βρήκε τη “λύση”. Δεν επιτρέπω το γάμο, όμως δέχομαι το σύμφωνο συμβίωσης, μ΄ έναν όρο. Φοβερά πράγματα.

Ο ομοφυλόφιλος ιερέας της αγγλικανικής Εκκλησίας θέλει π.χ. να συζήσει με τον εραστή του, τον σύντροφό του. Πλέον δεκτόν! Επιτρεπτόν, με την προϋπόθεση ότι θα δώσει όρκο... αγαμίας. Έλα! Ναι, σου λέω. Όχι, ρε! Ναι, σου λέω. Ο gay ιερέας θα συζεί με το καμάρι του, αλλά μαζί του δεν θα έρχεται σε επαφή. Κανένα χάδι, καμία διείσδυση. Είπαμε, η υποκρισία.

Ένας ιερέας, δηλωμένος κι αυτός ομοφυλόφιλος, μάλιστα με τις ευχές άλλων gay ιερέων της αγγλικανικής Εκκλησίας, έκανε την υπέρβαση. Αγνόησε την ''θεία'' εντολή και παντρεύτηκε τον άνδρα του. Τι έκανε ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ; Το κωλομπάρέψε το πράμα. Το 'πνιξε.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΠΑΠΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΕ ΑΘΛΗΤΕΣ