Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ…

 

Κάποτε δύο ήταν εκείνα που σκότωναν τη ψυχολογία του άντρα. Να μην έχει μαλλιά στο κεφάλι, και να είναι κοντός. Κάποτε. Σήμερα, επειδή πέφτει και η ξούρα ολικής αλέσεως από εκείνους που υποφέρουν από αραίωση, όλο και περισσότεροι άντρες, μάλιστα και στα 30, και στα 40, κυκλοφορούν αποψιλωμένοι. Χωρίς κόμπλεξ. Έχοντας ξεπεράσει το άγχος της έλλειψης… τρίχας.

Χαμηλό, κάποτε, το ηθικό του άνδρα, του κοντοστούπη και του καραφλού, διότι αυτά τα δύο δεν… διορθωνόντουσαν. Ο κοντός όσο και να μεγαλώσει, θα παραμείνει το ίδιο. Ο φαλακρός «φωτίζει» στο κεφάλι όσο μεγαλώνει. Με την ευκαιρία, είναι αρχαία ελληνική λέξη. Φαλός και άκρα, φαλάκρα, φαλακρός. Ο Φαλός σημαίνει ο λάμπων.

Επί του θέματος. Σήμερα, γίνεται μεταμόσχευση μαλλιών και το «κακό» μετριάζεται. Ποιο κακό, όμως! Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς ο… Σαμψών έλεγε μαλακίες στην Δαλιδά. Ότι χάνει τη δύναμη του ο Εβραίος, χωρίς τα μαλλιά του.

Η φαλάκρα πλέον είναι… σέξυ! Αυτό είναι η μεγάλη διαπίστωση των ερευνών. Ο φαλακρός διαθέτει περισσότερο τεστοστερόνη, και στα μάτια του γυναικείου φύλου φαντάζει περισσότερο αρρενωπός, δυναμικός, ηγετικός, γοητευτικός.

Πώς αλλάζουν τα πράγματα. Αύριο, μετά από 50 και 100 χρόνια δεν αποκλείεται να ρίχνει πιο εύκολα γκόμενα ο κοντός από τον υψηλό ή τον άνδρα κανονικού ύψους.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ...