Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

 

Το περασμένο Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου συνέβη το τρελό από γυναίκα, ποιος ξέρει τι σάλτο και τι μπέρδεμα είχαν τα καλώδια στο κεφάλι της. Η εν λόγω πέρασε το φράχτη του ζωολογικού κήπου και πλησίασε λιοντάρι. Στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Επισκέπτες έβλεπαν την ''τολμηρή'', την κουνημένη στο μυαλό νεαρή κυρία να πλησιάζει το γέννημα της άγριας ζωής και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Τελικά. Το θηρίο αδιαφόρησε! Την έγραψε κανονικά την παλαβιάρα. Θαύμα! Λες κάποιος θεός, άγιος, μεγαλομάρτυρας, άγγελος, τέλος πάντων πνεύμα του ουρανού να την προστάτευσε και ο βασιλιάς της ζούγκλας δεν την έκανε μπριτζόλες.

Εγώ άλλο έχω να πω. Το σκηνικό είναι η Αποκάλυψη Τώρα ότι ο άνθρωπος ευνουχίζει τη φύση. Στην αιχμαλωσία, διότι περί αυτού πρόκειται ο περιορισμός λιονταριού σε κλειστό, ελεγχόμενο χώρο, αλλοιώνει τα ένστικτα του φυσικού πλάσματος. Είναι και η διαβίωση χωρίς το κυνήγι, αφού το ζώο της ζούγκλας έχει εξασφαλισμένη την τροφή.

Γιατί να ορμήσει το λιοντάρι στον απρόσκλητο επισκέπτη; Δεν ένοιωσε κίνδυνο, ήταν και φαγωμένο, γεμάτο το στομάχι. Αυτή είναι η Αποκάλυψη Τώρα, στο ζωολογικό κήπο το λιοντάρι συμπεριφέρεται σα σκυλάκι του καναπέ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...