ΠΟΡΝΗ... ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΔΗΛΩΜΕΝΗ

 

Δεν ρίχνω λάσπη στο έντιμο και ευπρεπές επάγγελμα της τραγουδίστριας, επειδή λέω ότι κάποιες, λίγες, αρκετές, δεν θα κολλήσουμε σε ποσοστά, κάνουν βίζητες. Το ίδιο που ''επαγγέλλονται'' και ορισμένες από το χώρο της μόδας, τις λες μοντέλες, μανεκέν, όποια άλλη λέξη να αρχίζει με μ.

Τα κορίτσια έχουν τις ανάγκες τους. Τα έξοδά τους. Να ντυθούν με επώνυμα ρούχα. Να κυκλοφορούν τη νύχτα, να πηγαίνουν Μύκονο. Από την κανονική «δουλειά» τους δεν καλύπτουν όσα χρειάζονται. Να, γιατί θα τα παίρνουν από τον επίσημο γκόμενο, αλλά και θα κάνουν και κάποια ραντεβού με αγνώστους.

Τα τελευταία 40 χρόνια η λεγόμενη show-biz στην Ελλάδα άνοιξε τα φτερά της. Αγκάλιασε κορίτσια και Β’ και Γ’ εθνικής. Κανονικό μπουρδέλο. Από την άλλη, οι περιστασιακοί ''σύντροφοι'', άλλος ιδιοκτήτης δύο βουλκανιζατέρ, άλλος τρεις πιτσαρίες, άλλος δικηγόρος, τηλεπαρουσιαστής, ψιλοεφοπλιστής, θαρρεί πως παίρνει πόντους αν κυκλοφορεί με άγνωστη «επώνυμη» και ημιεπώνυμη.

Τσακώσανε εκτός έδρας τραγουδίστρια της παραλιακής μπλεγμένη σε κύκλωμα πορνείας. Είναι πόρνη; Όχι, βέβαια. Παράνομη είναι. Νόμιμη είναι αυτή που έχει βιβλιάριο υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ