ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...

 

Γίνεται πόλεμος αληθινός και δεν πεθαίνει κόσμος. Αυτό δεν είναι κανονικό πράμα. Πέφτουν τόσες πολλές μπόμπες από αεροπλάνα που δεν προλαβαίνεις να τις μετρήσεις, κοτζάμ περιοχή μοιάζει με κόλαση, και αν, λέω αν, θα σκοτωθεί έστω ένας. Ε, είναι να μην κοπιάσει ο... κορονοϊός;

Ναι μεν τα όπλα εξελίχθηκαν πιο καταστρόφ, πιο θανατηφόρα, καμιά σχέση με σπαθιά και ντουφέκια, όμως στον πόλεμο δεν σκοράρουν νεκρούς οι αντίπαλοι. Επόμενο. Η δουλειά πλέον γίνεται με απόσταση ασφαλείας. Ο ένας εχθρός κοπανάει τον άλλον λες και ο καθένας βρίσκεται στο γραφείο του. Δεν χρειάζεται να πάει στο μέτωπο, στο face to face.

Εκεί έφτασε το πράμα. Να ξερνάνε φωτιά και θάνατο τα σύγχρονα στρατιωτικά υπερόπλα και το ταμείο γράφει μισό νεκρό και ενάμισυ ακόμα στο νοσοκομείο. Το λογαριασμό τον άνοιξε ο covid-19, o κορονοϊός. Και μόνο αν κάνει τη δουλειά του θα τον αποσύρουν στην καβάτζα.

Πόλεμος, λοιπόν, αληθινός είναι αυτός που κήρυξαν όχι μια χώρα, αλλά η γη όλη εναντίον του κορονοϊού. Σωστά το είπε ο Μητσοτάκης, ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο.Κάνουμε πόλεμο. Φοβερό, ε; Να βλέπεις στο σινεμά, όχι στην πραγματικότητα, κάτι τέρατα αεροπλανοφόρα και τανκ πυραυλοφόρα σε μέγεθος πούλμαν, και να τρομάζεις μόνο στη θέα τους, και στον πόλεμο να μην αφήνουν θύματα στο πέρασμα τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ... ΚΟΡΟΝΟΙΟ