ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

 

Ξέρω ανθρώπους που παντρευτήκανε, αφού πρώτα γνωριστήκανε σε μονογαμική σχέση, από το φόβο του AIDS. Άντρες με ελεύθερες σχέσεις, με δυο και τρεις γυναίκες, διότι τέλος πάντων είχαν αδυναμία στο σεξ, όπως άλλος στη χαρτοπαιξία ή το ποδόσφαιρο, και ξαφνικά τους έπιασε πανικός. Δικαιολογημένοι πέρα για πέρα με τον τρόμο που έπεσε παγκοσμίως από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

Τι να κάνει ο άλλος όταν πέθαινε, δεν γλύτωνε, και είχε θάνατο φρικτό με το AIDS, αρρώστια μεταδιδόμενη σεξουαλικά. Ή θα την έβγαζε με αυνανισμό ή θα ζευγάρωνε με αξιόπιστο ηθικά κορίτσι, το οποίο όμως ήταν επόμενο να σε μια μόνιμη σχέση να βλέπει το γάμο.

Ο κορονοίός δεν μεταδίδεται με το σεξ. Περίφημα! Βιάστηκες. Απαγορεύεται το σεξ με γυναίκα που δεν είναι η γυναίκα σου, η γκόμενα σου, το σταθερό σου αμορε. Γιατί, παρακαλώ; Όχι και ποτέ πρωκτικό. Όχι και ποτέ στοματικό. Γιατί, παρακαλώ;

Επειδή ο κορονοϊός μεταδίδεται με τα σάλια. Ναι μεν όχι με το σπέρμα και τα κολπικά υγρά, αλλά βρωμάει η δουλειά με τη γλώσσα. Όσο αφορά το πρωκτικό είσαι κατ΄ευθείαν για νοσοκομείο διότι ο κορονοϊός κυκλοφορεί στα κοπρανα.

Για τους ελεύθερους σκοπευτές, λοιπόν, κι όχι τους παντρεμένους, μένει ο αυνανισμός, που αν πιάσει καλά είσαι ξεχαρμανιασμένος. Και η επιλογή του διαδικτυακό σεξ, που κι αυτό σε φτιάχνει κι έχεις ασφάλεια ζωής.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ