ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ''

 

Κορίτσι και αγόρι το αποφάσισαν. Να προχωρήσει η σχέση τους και σε σεξ κανονικό, οι κουλτουριάρηδες το λένε ολοκληρωμένο. Τέλος πάντων, παρθένοι και οι δυο τους, κορίτσι και αγόρι, να μη συνεχίσουν να περιορίζονται σε χάδια και φιλιά και χωρίς να προκύψει διείσδυση. Κι αν στις συναντήσεις τους επιχειρούν το κάτι περισσότερο αυτό είναι να ''τελειώνουν'' χωρίς πραγματική επαφή.

Βεβαίως παρθένο θεωρείται και το αντράκι- αν δεν έχει γνωρίσει το ''ορθόδοξο'' σεξ- άλλο ότι το εργαλείο του δεν διαθέτει υμένα. Η ''πρώτη φορά'' προβληματίζει και τις δυο πλευρές, για διαφορετικούς λόγους. Κακώς! Το πιο φυσικό πράμα, και στο φινάλε επόμενο είναι το ξεπαρθένεμα. Να σταματήσει, επιτέλους, να 'ναι παρθενογάμης ο άντρας και με τη συναίνεση της κοπέλλας να την ''σπάσει'', κατά τη συνήθη στο αντικείμενο αργκό.

Ο μεν πρωτάρης εραστής- ως έχων τον πρώτο λόγο, τουτέστιν την πρωτοβουλία του πράγματος- ανησυχεί μήπως δεν διαχειριστεί ερωτικά την επιχείρηση. Μήπως δεν αποδειχθεί αντάξιος της ''τιμής'' που του κάνει η ερωμένη του να είναι ο πρώτος της. Η δε άλλη ως γυναίκα δίνει πολύ μεγαλύτερη σημασία στο... μοιραίο, κυρίως συναισθηματικά, όχι τόσο σεξουαλικά, και προσεύχεται όλα να κυλήσουν ιδανικά. Και να μην... πονέσει.

Δυστυχώς ακόμα και έμπειροι και δήθεν σχετικοί μεγαλοποιούν το πράμα. Υπερβάλουν. Αγχώνουν κόσμο. ''Θέλει προσοχή, μην πέσεις σε ... σκληρό υμένα, μη δεν το πας μέχρι το τέλος αν εκείνη δειλιάσει κλπ κλπ.''. Έλα, ρε!

Το καλύτερο εργοστάσιο της αιωνιότητας έχει φτιάξει με ατέλειωτη μεγαλοφυία τη ''σπηλιά της γυναίκας'' στα σκέλη της. Αλάνθαστος πάλι ο Θεός. Μέχρι λεπτομέρειας. Δεν χρειάζεται παρά μια απλή πίεση, την κατάλληλη στιγμή της επαφής και το πέος, σκέτο μαγιόξυλο θα γλυστρήσει μέσα. Κανένας πόνος στην κοπέλλα. Ένας ελάχιστος πόνος θα 'ναι και τσιμπητός, όχι δυνατός, όχι επώδυνος, κι εάν τελικά προκύψει! Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν κατάλαβαν τη «διάρρηξη». Όσο για την εμφάνιση του αίματος, σιγά το πράμα.

Αφήνουμε στην άκρη τις ειδικές περιπτώσεις, τις απίθανες, τις σπάνιες. Κάποια π.χ. να χρειάζεται χειρουργική βοήθεια. Επέμβαση να την «ανοίξουνε». Πραγματική «αντίσταση» θα συναντήσει ο αρσενικός μόνο αν στην γυναίκα την βαρέσει το άγχος. Με συνέπεια, ασυναίσθητα, χωρίς την επιθυμία της, οι τόσο ευαίσθητοι μυς στον κόλπο να ζορίσουν κι έτσι να δυσκολεύει η διείσδυση.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!