ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ... ΚΟΡΑΝΙ

 

Πέφτει η δικτατορία στην Πορτογαλία και την άλλη μέρα κιόλας στα κιόσκια ο κόσμος βλέπει κρεμασμένα έντυπα νέου είδους, άγνωστα στη χώρα. Πορνό από τη μια και από την άλλη αναρχικά περιοδικά! Από το 1926 έγινε η χούντα του Σαλαζάρ (1889-1970) και οι στρατιωτικοί που έκαναν κουμάντο, με τη συνεργασία της Εκκλησίας, είχαν επιβάλλει λογοκρισία. Όταν, όμως, ανετράπη το συντηρητικό καθεστώς προέκυψε το απίθανο - και δεν είναι υπερβολή αυτό- σε μια νύχτα ξεφύτρωσαν ο λαϊκός τύπος της τσόντας και ο περιθωριακός της αναρχίας.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην Ισπανία ένα χρόνο αργότερα, το 1975, όταν πέθανε ο δικτάτωρ Φράνκο (1892), ο νικητής του εμφυλίου πολέμου, και τότε μόνον επανήλθε η βασιλεία, με τον πρίγκηπα Χουάν Κάρλος στο θρόνο. Την επομένη κιόλας που αποσύρθηκαν από την εξουσία οι αξιωματικοί του στρατού, να(!), στα μανταλάκια πορνοπεριοδικά και εκδόσεις της άκρας αριστεράς.

Διαλύεται η Σοβιετική Ένωση, ανεξαρτητοποιούνται οι 15 χώρες της ΕΣΣΔ και αρχίζει να πνέει άλλος αέρας, δυτικός και καπιταλιστικός ακόμα και σε κοινωνίες- λόγω μουσουλμανισμού- σχεδόν θεοκρατικές. Σε κάτι Κιργιστάν, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν και σία μετά την αυτονομία τους από την Ρωσία ξαναζωντάνεψαν τα τζαμιά στην επικράτεια τους. Και το σεξ βγήκε στη σέντρα.

Οι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, όλοι οι περίεργοι όπως κι αν χαρακτηρίζονται, οι οποίοι τη βρίσκουν να διαφωνούν με ομοϊδεάτες τους στις εξωκοινοβουλευτικές παρέες, όταν οι χούντες και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα βρέθηκαν εκτός κόλπου, κι αυτοί πέρασαν στο περιθώριο. Στα αζήτητα, εκεί που ανήκουν. Από την άλλη, το σεξ είναι αιώνιο πράμα και έχει πέραση διαχρονική.

Στις πρώην σοβιετικές μουσουλμανικές ''δημοκρατίες'', όταν αυτές γλύτωσαν από την διοικητική και κοινωνική καταπίεση του κομουνιστικού κόμματος της ΕΣΣΔ, το πνεύμα ελευθερίας εκφράστηκε, εκτός όλων των άλλων, και με ''σχολές σεξ''. Να ακούσει ο κόσμος, οι ''μαθητές'' και οι ''μαθήτριες'' σε χώρες ισλαμικές, πράγματα που δεν τα ήξεραν από το σπίτι τους και το σχολείο.

Για παράδειγμα, μια γυναίκα θέλει να πάρει μαθήματα στο «φλάουτο», στο στοματικό σεξ. Για να ικανοποιεί καλύτερα τον σύντροφό της, τον σύζυγό της, κι αυτός να μην παντρευτεί άλλην, διότι ως μουσουλμάνος έχει τέτοιο δικαίωμα. Να σημειωθεί ότι οι σχολές σεξουαλικής επιμόρφωσης απαραιτήτως λαμβάνουν υπ' όψιν τις διδασκαλίες του Μωάμεθ, σύμφωνα με τις οποίες η μουσουλμάνα οφείλει να είναι ''καλή σύζυγος'', κι αυτό σημαίνει να υπηρετεί και σεξουαλικά τον άνδρα της.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΔΙΠΛΩΜΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!