ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ... ΚΕΡΑΤΟ!

 

Το γνωστό πλουσιοκόριτσο της Αθήνας παντρεύεται άνδρα με άδειο, με μισοάδειο πορτοφόλι. Ματσωμένη είναι είτε επειδή η ίδια βγάζει πολλά λεφτά, είτε διότι τα βρήκε έτοιμα από τον πατέρα της, άσχετο. Ο γάμος με τον συνομήλικο της ήταν η κατάληξη του ρομαντικού τους έρωτά, όχι από οικονομικό συμφέρον. Όχι, δηλαδή, επειδή το κορίτσι είναι χαρτωμένη, ούτε διότι το αγόρι έχει προσόντα ξεχωριστά στο σεξ.

Ο γάμος, λοιπόν, προέκυψε διότι έπαιζαν αληθινά αισθήματα στο ζευγάρι. Η οικονομική, όμως, κατάσταση των δύο συζύγων, των δύο ερωτευμένων, βρισκόταν σε ανισορροπία. Η μεν γυναίκα κερδίζει πολλά, πάρα πολλά, ο δε άνδρας απλά σε αξιοπρεπή επίπεδα, όμως πολύ κάτω σε σύγκριση με την συμβία του. Εδώ είμαστε.

Θυμήθηκα τη συγκεκριμένη περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού που κάποτε βλέπαμε φωτογραφίες τους στα lifestyle περιοδικά, όταν έπεσε το μάτι μου σε μία έρευνα. Πάθανε την πλάκα τους στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ με το... εύρημα έρευνας που πραγματοποίησαν:
- Αν ο άνδρας είναι πλούσιος και φτωχή η γυναίκα, τότε γι' αυτό το λόγο εκείνη θα πέσει στον πειρασμό, μόνον κατά 5%, να απιστήσει.

- Αν η γυναίκα είναι πλουσιώτερη, τότε επειδή ακριβώς γι' αυτό το λόγο απειλείται κατά 15% να της φορέσει κέρατα ο σύζυγος.

Απάντηση στο γατί συμβαίνει αυτό δίδεται στην έρευνα. Επειδή ο άνδρας, όταν οικονομικά υστερεί της γυναίκας του, αισθάνεται μειονεκτικά. Και για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του το ρίχνει στο εξωσυζυγικό σεξ. Με τη συνειδητή ή όχι σκέψη πως ναι μεν ως σύζυγος, ως συνέταιρος στο γάμο δεν είμαι ισάξιος της γυναίκας μου, όμως ως κόκορας μετράω και γαμώ το λειρί μου.

Από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, είναι ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές οι πιθανότητες να πάει μ' άλλον η γυναίκα, όταν διαθέτει πακέτο, όταν συνεισφέρει περισσότερα χρήματα στην οικογένεια. Παρατηρείται, μάλιστα, το εξής άξιο να αναφερθεί:

«Ένοχη» αισθάνεται η γυναίκα εκείνη η οποία κερδίζει περισσότερα χρήματα και για να ενισχύσει τον ανδρικό εγωισμό του συζύγου, παρ' ό,τι εργαζόμενη με πλήρες ωράριο, τα δίνει όλα στο...νοικοκυριό του σπιτιού. Να αποδείξει στην πράξη πως είναι «γυναίκα», μια νοικοκυρά, όχι ο «άντρας» του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ!