ΚΟΡΜΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΔΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΙΑΝΟΥ

 

Αρχίζει να της βγάζει τα ρούχα, το ένα μετά το άλλο. Εκτός από τα χάδια δουλεύει και με τη φωνή. Τη μισοσβησμένη φωνή, τη ξέπνοη, την αχνή. Είναι και ο πρώτος, διότι έχει προπονήσει τη φωνή του, την έκανε βραχνή και με γρέζι, να πυρώνουν οι ανάσες του το αυτί της, να φουντώνουν με θέρμη τα μάγουλά της. Αισθάνεται καλός χριστιανός. Μπροστά του είναι ημίγυμνη, σε λίγα δευτερόλεπτα ολόγυμνη πια, τον πλημμυρίζει η ζέστα του κορμιού της, λες και άναψε θυμιατήρι. Τέτοια μυρουδιά ερεθιστική, είναι η φιλήδονη επίθεση που δέχεται ο εγκέφαλός του από την καυτή αύρα του κορμιού της. Δική του επιτυχία, άλλωστε, είναι να την φέρει σ' αυτή την κατάσταση, να της ξυπνήσει τον πόθο που την διατρέχει ολόκληρη.

Ας είναι άσχημη. Ας μην είναι καλοφτιαγμένη. Ας είναι χοντρή. Κοκαλιάρα. Και με στήθος πλάκα. Ακόμα και μ' αυτήν ο αληθινός αρσενικός θα πάρει την ικανοποίηση που γυρεύει. Ας μην είναι η θεά η κυρία. Αρκεί στις πιο γλυκές στιγμές να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο λες και κρατάει στα χέρια του τοπ-μόντελ για εξώφυλλο. Η σεξοβόμβα, το θηλυκό με τις ιδανικές καμπύλες, πιθανόν να μην δώσει στη συνουσία όσα η ταπεινή γκόμενα αν της ψιθυρίζει τα γλυκόλογα και την βάλει στο θρόνο της Αφροδίτης.

Εργαλείο η φωνή. Και τα χέρια, βέβαια. Τα δάκτυλα. Τα ακροδάκτυλά. Πριν τη διείσδυση, πριν ακόμα μπει μέσα της, να είναι ικανός να την στείλει να περάσει τις πύλες του παραδείσου. Αρκεί να μη βιαστεί, αρκεί να δουλέψει με τα δάκτυλά, και τα δέκα. Αποστολή υψηλή και ανιχνευτική. Πως γκρατσουνάει κανείς τη χορδή της κιθάρας; Πως την παίζεις. Έτσι θέλει χάδι, θέλει τεχνική και το άγγιγμα στη χορδή. Για να κτυπήσει όμορφα το άκουσμά της στο μυαλό.

Το σώμα της παραδομένο στα μπράτσα του, στην αγκαλιά του είναι γεμάτο χορδές βιολιού, κιθάρας, αλλά και πλήκτρα πιάνου που δεν είναι ορατά στο μάτι. Τα ψάχνει με τα δάκτυλα. Κάθε εκατοστό της επιδερμίδας της κρύβει ευαισθησίες και βγάζει τρεμουλιάσματα, σκιρτήματα, αναστεναγμούς βουβούς, μουγκρητά τρυφερά, βογκητά γλυκά. Απαραίτητα αυτά πριν γλυστρήσει μέσα της το πέος και έτσι δοθεί το σύνθημα στα τινάγματα, τα τραντάγματα, τα αγκομαχητά, τα σπαρταρίσματα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ