ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Σκληρή θρησκεία το ισλάμ. Θα μου πεις όλες οι θρησκείες λανσάρουν αυστηρότητα, συντηρητικότητα. Τέλος πάντων έχουν κανόνες, δηλαδή “πρέπει”. Όχι αυτό, ναι εκείνο.

Οι διάφοροι θεολόγοι, όμως, του μουσουλμανισμού το 'χουν παρακάνει. Θυμίζουν τους αρχιερείς των χριστιανών που τα παλιά τα χρόνια συνιστούσαν εγκράτεια, ακόμα και αποχή, διότι θεωρούσαν μιαρή τη σεξουαλικά πράξη, όχι και πολύ του γούστου του Θεόύ.

Για διάβασε εδώ... “Ο προφήτης Μωάμεθ έλεγε ότι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής του υπήρξαν οι γυναίκες. Οι άλλες δύο ήταν τα αρώματα και η προσευχή”. Αυτά υποστηρίζει ο πολύ ψαγμένος Γαλλοαργεντινός συγγραφέας του “Αραβικού Κάμα Σούτρα”, ο Μαλέκ Σεμπέλ που κατηγορεί ιεράρχες του μωαμεθανισμού ότι δεν ερμηνεύουν σωστά το Κοράνι.

Τριάντα χρόνια μελέτησε το ισλάμ και την αραβική κουλτούρα ο Μαλέκ Σεμπέλ, με τρεις διδακτορικούς τίτλους παρακαλώ, και λέει: “Οι γυναίκες του Μωάμεθ μιλούσαν ανοικτά για τα ερωτικά θέματα. Το μουσουλμανικό ιερατείο, επιτέλους, να πάψει να διαστρεβλώνει τη θεϊκή επιταγή. Άνθρωποι καλλιεργημένοι, πιστοί του Μωάμεθ, κουράστηκαν από την ανελευθερία και την υποκρισία και να κατέχονται με το βάρος της αμαρτίας όταν καταφεύγουν στη σεξουαλική ικανοποίηση των επιθυμιών τους. Να αισθάνονται ότι δεν πειθαρχούν στις επιταγές της πίστης τους”.

Είναι γνωστό ότι το Ευαγγέλιο του σεξ, το Κάμα Σούτρα, είναι έργο θεολόγου της ινδουϊστικής θρησκείας. “Τα κλασικά αραβικά κείμενα του 15ου αιώνος κι ακόμα παλαιότερα προτείνουν περισσότερο ευρηματικές στάσεις σε σύγκριση με το Κάμα Σούτρα’’ λέει ο Σεμπέλ.

Ποια, αλήθεια, είναι η καλύτερη στάση στο σεξ, σύμφωνα με τον ίδιο τον Μωάμεθ; Είναι αυτή που ο άνδρας βλέπει στα μάτια την γυναίκα, δηλαδή είναι από επάνω της. Έτσι ο άνδρας ρυθμίζει τις κινήσεις του, και αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα με ποιο τέμπο να συνεχίζει.

Από την άλλη, σ' αυτή τη στάση, την ιεραποστολική, η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να μπανίζει το πέος να μπαινοβγαίνει, ματιές τόσο ερεθιστικές γι’ αυτήν. Ο δε άνδρας γεμίζει από υπερηφάνεια και ένα συναίσθημα... επιβλητικότητας όταν βλέπει το μόριό του, ενώ ταυτόχρονα άνετα είναι σε θέση να χαϊδεύει την γυναίκα στον κόλπο και στην κλειτορίδα.
Υψηλού επιπέδου μουσουλμάνοι νομομαθείς και εκπαιδευτικοί πριν 600 χρόνια είχαν καταλήξει ερμηνεύοντας το Κοράνι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίφαση στην ισλαμική διδασκαλία από τη μια και από την άλλη στην αναζήτηση της ολοκληρωτικής ερωτικής ικανοποίησης.

Ποια είναι στο ισλάμ η δεύτερη καλύτερη στάση; Η γυναίκα από επάνω, επειδή έτσι χαλαρώνει τον άνδρα, του περιορίζει την ενεργητικότητα. Η εν λόγω στάση, μάλιστα, προτείνεται στους ηλικιωμένους άνδρες. Είναι η στάση που προτιμούν πολλές, διότι η γυναίκα ''φτιάχνεται'' καλύτερα, προετοιμάζεται πιο εύκολα εν όψει του οργασμού, ενώ αισθάνεται πως εκείνη ''πηδάει'', εκείνη κρατάει το ρυθμό και έχει τις πρωτοβουλίες.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΡΜΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΔΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΙΑΝΟΥ