ΧΑΦΤΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

 

Ήταν μια εποχή που ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε το μεγαλύτερο ρευστό της αγοράς. Ό,τι λέω. Χρήμα σπαρταριστό, κας που λένε στα ελληνικά, ένα δις 200 εκατομμύρια. Με τόσα χρήματα, σε μάνεϋ ζωντανό, όχι σε μετοχές ή ακίνητα, ποιος να πει ''όχι''. Δημοσιογράφος, πολιτικός, δικαστής; Άλλη είναι η κουβέντα.

Για να έχουν περάσει τα εκατομμύρια από έναν άνθρωπο που ξεκίνησε άφραγκος, όπως ο Κοντομηνάς, σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με γάτο. Σε καμιά περίπτωση για κορόϊδο. Κι όμως!!! Ο ψευτογιατρός δούλεψε και τους φουκαράδες εκμεταλλεύομενος την απελπισία τους, αλλά και κοτζάμ Κοντομηνά. Μιλάμε ότι ο απατεώνας έκανε την πιο χοντρή αρπαχτή.

Και λέει ο απλός κοσμάκης. Λίγο μας πονάει αν δάγκωσε τα 55 εκ. από έναν Κοντομηνά, ψάξε βρες από που και πως κονόμησε αυτός τη μπάζα του. Να τιμωρηθεί ο παλιάνθρωπος γιατί έπαιξε με τον πόνο μελλοθάνατων στους οποίους πούλησε ψεύτικες ελπίδες. Σιγά που σκοτιστήκαμε γιατί έγδυσε και τον Κοντομηνά.

Να, τι αναφέρει ο Κοντιομηνάς στην αγωγή του σε βάρος του ψευτογιατρού. Ότι θα του πουλούσε σε... τιμή ευκαιρίας υλικό από την CIA, ότι του έκλεισε ραντεβού με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, ότι του έδωσε χρυσό στυλό ο Τζωρτζ Μπους με τα αρχικά του αφιερωμένο εξαιρετικά στον Κοντομηνά. Ο οποίος Κοντομηνάς για να υποδεχθεί τον Αμερικάνο ΥΠΕΞ αγόρασε 7 τεθωρακισμένα αυτοκίνητα, τζιπ, λιμουζίνες και φρόντισε να διαθέτει ομάδα σωματοφυλάκων.

Τι μας λέει ο Κοντομηνάς, γνωστός λάτρης του γυναικείου φύλου (φώτο); Ότι πιάστηκε κορόιδο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΟΥΣΑΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ