ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΡΙΑ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ

 

Η γυναίκα έχει απλώσει πια το κορμί της στο κρεβάτι, ο άνδρας απλώνει το χέρι στο φουντωτό αιδοίο, ένα θάμνο με καστανό και γυαλιστερό τρίχωμα, μονάκριβο θησαυρό. Ανοίγει με τρυφερότητα τα ροδοπέταλα της εισόδου και πριν ακουμπήσει το κεφάλι του σκήπτρου του στο γουνάκι της, αρχίζει να χαϊδεύει κάθε χιλιοστό του μυρωδάτου κόλπου.
Βλέπει ο άντρας στα μισόκλειστα μάτια της, ότι της χαρίζει ηδονικά ερεθίσματα στο ονειρεμένο σ' αυτόν ορεκτικό, εκεί όπου η κλειτορίδα σκληραίνει και ορθώνεται όπως η ρώγα του στήθους. Μπαίνει μέσα στην κρυψώνα της και δεν αργεί να της ψιθυρίσει «Σ' αγαπώ»...

Πρόσεξε. Όχι «Σε θέλω», όχι «Μ' αρέσεις», αλλά την πιο βαρειά κουβέντα ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Το «Σ' αγαπώ» είναι υπογραφή ζωής. Συμβόλαιο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια υπόσχεση, μια ελπίδα
Η γυναίκα δεν βγάζει εύκολα από το στόμα το «Σ' αγαπώ». Εκτός κι αν κουβαλάει μέσα της και τον άνδρα. Εκτός κι αν δεν φοβάται μήπως προδοθεί, ότι το λέει χωρίς να το εννοεί.

Ξέχνα τη μυθολογία των τελευταίων δεκαετιών, αυτά τα περίεργα περί ισότητας των δυο φύλων. Μια ιστορία που την μπερδεύουν με το άσχετο θέμα, δηλαδή ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Η γυναίκα το ξέρει και το αισθάνεται πως μειονεκτεί σε σύγκριση με τον άνδρα. Γι' αυτό στον έρωτα είναι η υπολογίστρια. Αυτή είναι η φύση της. Έτσι την κατασκεύασε.

Να, γιατί όσο καψούρα κι αν είναι η γυναίκα δύσκολα λέει «Σ' αγαπώ» στον άνδρα. Συμφωνούν οι έρευνες. Ο άνδρας ερωτεύεται και μέχρι 3 φορές στη ζωή του. Εκτός λογαριασμού σε πόσες λέει «Σ' αγαπώ», συνήθως θα το πει τη στιγμή της κορύφωσης της συνουσίας. Και το εννοεί εκείνη τη στιγμή, άλλο αν δεν συμβαίνει πραγματικά. Πολλοί, άλλωστε, είναι οι άνδρες οι οποίοι βρίσκονται σε πλάνη, ότι είναι ερωτευμένοι, ενώ κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται πως,,, δεν είναι.

Η γυναίκα θα ερωτευθεί μια φορά μονάχα. Το πιθανότερο, μάλιστα, να μη ξεπεράσει την πρώτη της αγάπη, τη μοναδική. Από μια άποψη, το ίδιο ισχύει στην πραγματικότητα και στον άνδρα. Η ψυχή του είναι ανοικτή να ερωτευτεί και τρεις φορές στη ζωή του, αλλά τη μια φορά το αίσθημα είναι πολύ δυνατό, αξέχαστο.

Το άλλο. Μια στις δέκα γυναίκες ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Οι περισσότερες δαγκώνουν τη λαμαρίνα αφού προηγουμένως βγουν ραντεβού με τον λεγάμενο, αφού πρώτα τον τσεκάρουν για κάποιο διάστημα. Αντίθετα, ένας μόνον στους 5 άνδρες ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Και οι μισοί απ' αυτούς θα ερωτοχτυπηθούν γενικώς, όχι κεραυνοβόλα, θα την πατήσουν από το πρώτο κιόλας ραντεβού.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΣΕΞ