ΝΥΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ... ΑΙΔΟΙΟΥ

 

Το πρόσωπο της γυναίκας δεν είναι το πρώτο που μαγνητίσει τον άνδρα. Τα μάτια της, το στόμα, τα μάγουλα, η μύτη, όλο το πακέτο στο κεφάλι. Υπάρχουν άνδρες που βάζουν στο μάτι γυναίκα διότι σκλαβώνονται από το στήθος της, τα οπίσθια, την πλάτη, το λαιμό, τη μέση, τις γάμπες. Πιθανόν να εντυπωσιαστούν, να τους κερδίσει γυναίκα μόνο με την αύρα της, τον ''αέρα'' της παρουσίας της, χωρίς να σταθούν σε συγκεκριμένο κομμάτι στο σώμα της.

Τα χείλη στο πρόσωπο έχουν το δικό τους μερίδιο στον... ανταγωνισμό με τα άλλα φανερά και απόκρυφα στοιχεία της γυναίκας, στον αιώνιο πόλεμο να κερδίσουν τη μάχη της ομορφιάς, της γοητείας, της σαγήνης. Δύο χείλη πορφυρά ροδοπέταλα θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή του αρσενικού, ίσως μέχρι τα όρια της φαντασίωσης. Σε μια άλλη ο άνδρας να σκέπτεται αν θα είχε την τύχη να της δαγκώσει τα ψιλοφουσκωμένα χείλη. Και σε κάποια άλλη να χαζέψει με τα χείλη εκείνα που στις άκρες τους σουρώνουν πονηρά, και υποσχέσεις δίνουν.

Τα χείλη στο αιδοίο; Πλέον στην εποχή μας έχει λόγο ο πλαστικός και στη μαγική σπηλιά της γυναίκας. Γιατί, δηλαδή, να μένουν... παραπονεμένα τα μουνόχειλα, τα μικρά και τα μεγάλα. Γιατί να τα σνομπάρει η γυναίκα, να ''φτιάχνει'' μόνο τα χείλη στο στόμα. Τρύπα το στόμα, τρύπα και ο κόλπος τον οποίον επισκέπτονται ''ιστιοφόρα'' με γεμάτα αέρα στα πανιά τους. Έχει, λοιπόν, κι ο γυναικείος κόλπος τις ανάγκες του να παρουσιάζει εικόνα όσο γίνεται υψηλής αισθητικής.

Χαμός! Γυναίκες και κορίτσια άνω των 18 χρονών, δεν επιτρέπεται καμιά κολποπλαστική σε μικρότερη ηλικία, πιάνουν σειρά. Για σύσφιξη του κόλπου, για... λεύκανση του αιδοίου, για να μεγαλώσουν τα εξωτερικά χείλη. Η μόδα. Η μανία. Να αλλάξουν το σχήμα στην περιοχή. Να το επαναφέρουν στο φυσιολογικό του μέγεθος. Το περίγραμμα να καταστεί πιο λαχταριστό στο μάτι του αρσενικού.

Εύκολη και απλή η δουλειά του μάστορα της μουνοπλαστικής. Ξαπλώνει η γυναίκα στο χειρουργικό κρεβάτι, πέφτει νάρκωση τοπική και γίνεται το σχετικό ''στρώσιμο''. Η επέμβαση δεν καλύπτεται από ασφαλιστικά ταμεία, ούτε και από τις ιδιωτικές εταιρείες. Το γυναικομάνι δεν θα κολλήσει εκεί.

Κάποτε, στα παλιά χρόνια ο άντρας έμπαινε μέσα στα τυφλά κι έκανε τη δουλειά. Σήμερα, γουστάρει και να μπανίσει το πράμα, να το θαυμάσει, να το χαϊδέψει, να το φιλήσει. Να, γιατί γεννήθηκε η γυναικεία επιθυμία να το αναβαθμίσει αισθητικά, όπως κάνει στο στήθος, στο πωπό κ.α. Και η επιστήμη συνεχώς ψάχνεται, αύριο θα παρεμβαίνει με τέτοιο τρόπο που η γυναίκα θα μοστράρει στο αιδοίο χείλη τριανταφυλλένια, ρουμπινένια, βυσινί, μωβ, κατακόκκινα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΡΙΑ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ