Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

Όσα χρόνια ζήσω δεν θα ξεχάσω ποτέ το πλάνο που σφραγίστηκε μέσα μου. Θα το θυμάμαι και 840 χρόνια, αν μετά από τόσα πεθάνω. Ο άντρας ο παίδαρος. Όμορφος και καλοχτισμένος. Εκείνη να μη βλέπεται! Κοντή, σίγουρα μεγαλύτερη του 5 -6 χρονάκια, και άσχημη! Λάθος. Κακάσχημη! Να αποφεύγεις να γυρίσεις το βλέμμα επάνω της. Τόσο άσχημη.

Κι όμως. Ο ωραίος και το τέρας εδώ και πέντε χρόνια είναι ζευγάρι ταιριαστό. Τρισευτυχισμένο και ισορροπημένο, μακριά από μανούρες. Απόρησα στον κολλητό μου. ‘’Αδερφή είναι ο λεβέντης και ''κρύβεται'' πίσω από τη σχέση του μ΄ αυτό το κάγκελό; Αν όχι, τότε πρόκειται για μαλάκα, να μη ξέρει την αξία του, πόσο μετράει…’’.

- Ο μαλάκας είσαι εσύ, αγόρι μου…, μου βγήκε από αριστερά ο δικός μου. Και εξήγησε. Κι εγώ, πιτσιρικάς τότε, πήρα ένα από τα πρώτα μαθήματα αληθινής ζωής.

-Είναι μαζί της ο κούκλος γιατί σ’ αυτήν βρίσκει εκείνο που δεν μπορεί να του δώσει καμιά άλλη. Τόσο απλά... , πρόσθεσε ο φίλος μου.

Έτσι είναι. Τα άτομα των υψηλών, των ποιοτικών απαιτήσεων ψάχνουν το δισκοπότηρο της προσωπικής ευδαιμονίας, χωρίς να ξοδεύουν ενέργεια και αισθήματα ξεγελώντας τον εαυτό τους. Ασχολούμενοι π.χ. με φιλοζωία, με κομματική ιδεολογία, με θρησκευτική μαστούρα. Τους φτάνει η συντροφική απόλαυση, η σεξουαλική ολοκλήρωση, η οικονομική αυτάρκεια. Αυτά, ναι. Και σ' αυτά δεν γυρνάει την πλάτη επειδή το ιδανικό άτομο, εκείνο που ερωτικά τον καλύπτει απόλυτα, υστερεί σε φάτσα. Επειδή είναι κοντός, καραφλός, καμπούρης.

Βλέπεις την άλλη και λοιώνεις. Η κορμάρα. Οι καμπύλες. Κι όταν βρίσκεσαι μαζί της στο βιζαβί παθαίνεις την πλάκα της αιωνιότητος. Η ψυχρή. Καλό κορίτσι, ευχάριστο, δοτικό, αλλά δεν βγάζει υγρά. Δεν σε ανεβάζει, ούτε καν ενδιαφέρεται να πιάσει οργασμούς.

Υπέροχο το στήθος της. Πλάτη να μη ξεκολλάνε από πάνω της τα χείλη σου. Από πωπό, δύο λοφάκια για δάγκωμα. Έλα, όμως, που η καλλονή δεν αχνίζει θέρμη σεξουαλική. Σα να το κάνεις, όχι να το κάνετε, εσύ προσπαθείς με πλαστική κούκλα που αγόρασες από το sex-shop.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ