ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ, ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ

 

Η γυναίκα θαυμάζει το κορμί της στον καθρέπτη. Είναι μόνη. Αισθάνεται να την πλημμυρίζει μια πρωτόγνωρη λες ελευθεριότητα και σκέπτεται διάφορα, απαγορευμένα κι όχι. Κάποια πράγματα έρχονται στο μυαλό της χωρίς τη θέλησή της. Την επισκέπτονται επιθυμίες απρόσκλητες.

Κάνει μια στροφή μπροστά στον καθρέπτη, τα μάτια σταματούν, επιμένουν να βλέπουν τα οπίσθια της. Είναι για φίλημα! Αν μπορούσε η ίδια θα έδινε στον πωπό της γλυκά και τσιμπητά φιλιά.Υπέροχη και η πλάτη της. Κρίμα! Την σνομπάρει ο δικός της. Τα χέρια του και τα χείλη του δεν θυμάται να έχουν βολτάρει στη σπονδυλική της στήλη.

Αν την παρακολουθούσε κρυφά ο σύζυγος της τι, αλήθεια, θα σκεπτόταν τούτη τη στιγμή. Μήπως ξενοπηδιέται η δικιά μου; Δεν το ξέρει. Την υποψιάζεται; Την έχει ικανή να πάει μ' άλλον; Ας υποθέσουμε, ναι. Και γιατί, παρακαλώ, η κυρία να περάσει την κόκκινη γραμμή; Μήπως είναι κρυφογαμιάρα, παρ' ό.τι δεν το δείχνει με τίποτα. Μήπως πάλι ο άνδρας είναι εκείνος που την ''στέλνει'' στην απιστία. Επειδή είναι λίγος στο σεξ. Επειδή την βαρέθηκε. Γι' αυτό και εκείνη χωρίς κέφι βγάζει τα ρούχα της κάθε φορά που πρόκειται να το κάνουν, γνωρίζοντας τη συνέχεια του έργου με τον καθ' όλα προβλέψιμο παρτεναίρ.

Τα ίδια και τα ίδια. Καρμπόν. Μια επανάληψη, μάλιστα με ακρίβεια και στη διάρκεια της. Κάθε φορά κρατάει τόσα λεπτά της ώρας, ούτε δευτερόλεπτο περισσότερο ή λιγότερο. Τίποτα καινούργιο στο σεξουαλικό σμίξιμο τους, πάντα τηρείται το γνωστό ρεπερτόριο, λες το επιβάλλει το συζυγικό... πρωτόκολλο..


Η γυναίκα δεν είναι πιστή. Ούτε άπιστη είναι. Αυτά τα λένε οι μαλάκες. Η γυναίκα είναι γυναίκα. Είναι η φύση της. Οι 93 στις 100 γυναίκες θέλουν έναν άνδρα. Αρκούνται μ' έναν άνδρα. Μ' αυτόν να πορευθούν. Και παραμένουν σεξουαλικά και συντροφικά στον έναν, ακόμα κι αν δεν τις ικανοποιεί.

Μια στιγμή. Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, δηλαδή την... βολική γι' αυτόν αναλογία 93-100, μέγα λάθος του άνδρα να αισθάνεται σίγουρος για την... ''πίστη'' της γυναίκας. Χρειάζεται να διαθέτει χρόνο και σκέψη στο σεξ. Όχι ένα ακόμα ματς και στο μια από τα ίδια. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι η καλύτερη δικαιολογία της γυναίκας όταν βρεθεί στην... κρίσιμη στιγμή.

Όταν την φλερτάρει κάποιος κι εκείνη συλλαμβάνει τον εαυτό της να μην έχει τη δύναμη να υπερνικήσει τον πειρασμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ... ΠΟΡΝΟ