Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ... ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑ

 

Ο σκύλος δεν ντρέπεται να καβαλήσει την σκύλα μπροστά σ’ άλλους. Με θεατές στο σεξουαλικό του show άλλους, σκύλους και ανθρώπους. Αλλοίμονο, να ίσχυαν κανόνες απαγορευτικοί, savoir vivre, ηθική, ντροπή, σεμνότητα, όλα αυτά τα κατασκευάσματα του πολιτισμένου ανθρώπου. Ο σκύλος και στο σεξ συμπεριφέρεται παρορμητικά, εντελώς φυσικά. Είτε γαβγίζει, είτε κουνάει την ουρά, είτε τρώει, αποπατεί και πηδάει.


Η φύση της γυναίκας ζητάει απ' αυτήν να είναι και «πρόστυχη», και «ανώμαλη» στη σεξουαλική της συνάντηση με τον άνδρα. Δεν το κάνει, όμως. Ούτε καν σκέπτεται να αφεθεί στις ορμές της φύσης της. Και να χαρακτηριστεί πουτάνα, νυμφομανής. Πρώτα πρώτα διότι ντρέπεται. Επειδή η γυναίκα δεν είναι σκύλα, είναι μια κυρία από σπίτι, όχι γέννημα του δρόμου.

Πριν εκατομμύρια χρόνια, πριν δισεκατομμύρια χρόνια, η γυναίκα στην επαφή της με τον αρσενικό έμοιαζε σαν την σκύλα, διότι έτσι την αντιμετώπιζε ο ''σκύλος'' άντρας. Το κάνανε σαν τα ζώα. Το ένστικτο τους οδηγούσε. Με βία, χωρίς τρυφερότητες και λόγια γλυκά, την άρπαζε ο επιβήτορας και σε ένα-δύο λεπτά τελείωνε τη δουλειά. Εποχές προϊστορικές, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν καν ιδέα πώς το παιδί γεννιέται μετά από την σωματική επαφή.

Ο πολιτισμός χρειαζόταν θρησκείες. Και νόμους. Και τρόπους καλής συμπεριφοράς. Η φύση, όμως, είναι φύση. Αστείρευτη η δύναμη της όσο κι αν την πνίγει η ανθρώπινη πραγματικότητα, όπως με τους αιώνες διαμορφώθηκε.

Η φύση, λοιπόν, της γυναίκας, η βιολογική κατασκευή της απαιτεί και τρέλες και ακρότητες στο σεξ. Από την άλλη, τούτη την αλήθεια ο άνδρας δεν την έχει... συνειδητοποιήσει, επειδή γι’ αυτόν είναι απλούστερη η σεξουαλική διαδικασία. Και δεν απαιτεί τόσο χρόνο όσο στην γυναίκα. Η οποία δειλιάζει, πιο σωστά ούτε καν σκέπτεται να ζητήσει από τον άντρα να πλουτίσουν το ρεπερτόριο τους. Με ''ερωτικά παιχνίδια''. Να πειραματιστούν. Σε νέα κόλπα, με τη... βοήθεια ίσως και κάποιων... αντικειμένων, ακόμα και τη συμμετοχή τρίτου προσώπου στο έργο.

Οι μαλάκες οι επιστήμονες χρειάστηκε να κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν σήμερα, με καθυστέρηση αιώνων, ότι η γυναίκα από τη φύση της είναι πιο παιχνιδιάρα στο κρεβάτι. Ο άνδρας είναι ο έχων μείνει πίσω ιστορικά. Επιτόπου θα παρεξηγήσει την σύντροφο του, την σύζυγο του, αν εκείνη είναι τόσο ερωτική και σκανδαλιάρα, όσο η φύση της.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ