ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΠΕΡΝΑΕΙ... ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

Τι, αλήθεια, να σκέπτεται η γυναίκα για τον γκόμενο, ο γάτος εραστής το παίρνει πρέφα με τη μια. Πως, δηλαδή; Πολύ απλά, και μόνο από τα εσώρουχά της στο φτερό βγάζει συμπέρασμα. Οι προθέσεις της προδίδονται όχι τόσο από το “εξωτερικό” ντύσιμο, ούτε με τα όποια λόγια βάζει στο στόμα της. Το σουτιέν και το σλιπάκι της τα λένε όλα. Κρύβουν πολύ λίγα για τις αληθινές προθέσεις της, π.χ. αν έχει ή όχι γι΄ αυτήν ιδιαίτερη σημασία η σχέση της με τον άντρα, αν προσβλέπει ή όχι προοπτική, μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμα και γάμο.

Ποντάρει πολλά η γυναίκα στα εσώρουχα. Το ξέρει πολύ καλά, χωρίς να της το έχει διδάξει κανένας, ότι π.χ. μ’ αυτό ή εκείνο το στρινγκάκι δείχνει περισσότερο προκλητική. Μ’ αυτό ή εκείνο το σουτιέν γίνεται περισσότερο ποθητό το στήθος της. Προβληματίζεται και για το χρώμα, και για το ύφασμα, και τα τιραντάκια στο σουτιέν, αν τονίζει τα οπίσθια της το κορδόνι στο κωλοτριπιδάτο σλιπάκι.

Άλλη αίσθηση, πιο ανεβασμένο ερωτισμό βγάζει το γυναικείο κορμί με το ιντριγκαδόρικο εσώρουχο. Και εκείνη επιλέγει τούτο ή το άλλο πακετάκι εσωρούχων ανάλογα τι “μήνυμα” επιθυμεί να περάσει στον άντρα. Ότι “προετοιμάστηκε” αποκλειστικά για τον υποψήφιο σύντροφο, ότι την φροντίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον στη σχέση της με τον σύντροφο, με τον σύζυγο.

Και ο άνδρας. Κι αυτός σεξουαλικά ''παίζει'' επικοινωνιακά με το εσώρουχο. Όταν έρθει η στιγμή να μείνει μόνο με το πέος καλυμμένο, μόνο με το σλιπάκι ή το μποξεράκι, να καταλάβει εκείνη πως κυρίαρχη θέση στη σχέση τους επιβάλλεται να έχει το σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΜΒΑ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΟΙ GAY