Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ... ΗΛΙΚΙΕΣ

 

Η γυναίκα ωριμάζει σεξουαλικά ενωρίτερα από τον άνδρα. Όταν θα ‘ρθει η περίοδος, γύρω στα 12 χρόνια της,  το κορίτσι είναι σχεδόν έτοιμο, ικανό και να τεκνοποιήσει, Και απ΄αυτή την ηλικία έχει αρχίσει να βλέπει τον κόσμο σαν αυριανή μητέρα. Ότι είναι θηλυκό ον με τη διαφορετικότητα του σωματικά σε σύγκριση με το  άλλο φύλο. Από την άλλη, στα 12 του το αγόρι είναι ακόμα παιδί. Πολύ μακριά από τον άντρα, ενώ το δωδεκάχρονο κορίτσι όχι τόσο μακριά από την γυναίκα.

Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημιακή οι γυναίκες πιο εύκολα θα απατήσουν τον άνδρα, κι αυτό συμβαίνει συνήθως στην ηλικία των 45 χρονών. Πριν μπουν στην κλιμακτήριο, κι όταν αισθάνονται ακόμα ότι μετράνε, ότι είναι ελκυστικές. 
Οι άνδρες θα ξενοκοιτάξουν περισσότερο στα 55 τους. Σε ηλικία που η στύση τους υπακούει ακόμα στη σεξουαλική τους επιθυμία.
Μία ακόμα επιβεβαίωση ότι άνδρας και γυναίκα ναι μεν είναι ίδιο είδος, όμως και δύο διαφορετικά ζώα. Άνθρωποι και οι δύο μ’ άλλη λειτουργία, κυρίως μ’ άλλη σκέψη, που την ορίζει -περισσότερο από την προσωπικότητα τους -το φύλο τους.
Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΥΝΟΥΠΙ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΝΙΑΣ