ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

 

Δύσκολα να βρεθεί άντρας ο οποίος να μην κάνει κέφι να παρακολουθήσει λεσβιακό σεξ. Κι αν το σκηνικό ανάμεσα σε δύο κορίτσια εξελίσσεται με τρόπο «κινηματογραφικό», δηλαδή προβοκατόρικα ερεθιστικό, τόσο το καλύτερο στο αρσενικό μάτι.

Βόμβα! Περισσότερο από τους άνδρες οι γυναίκες είναι εκείνες που αρέσκονται να μπανίζουν λεσβιακό σώου. Ποιος το λέει αυτό; Κανείς! Ό,τι λέμε δεν αποτελεί γνώμη προσωπική, αλλά είναι αποτέλεσμα έρευνας αξιόπιστης και επιστημονικής. Τουτέστιν, εκφράζει πραγματικότητα και δεν εκβιάζει τούτο ή άλλο συμπέρασμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έγινε στην Ελλάδα, δηλαδή αφορά μόνο Ελληνίδες, αυτές αποτελούν το 21% του διαδιχτυακού πορνό. Αυτό είναι το ποσοστό που κάνει χρήση σε πορνοτσόντα, και πρώτη προτίμηση, και με διαφορά, έχει το λεσβιακό σεξ. Οι Ελληνίδες, πάντα σύμφωνα με τις μετρήσεις, αναλογικά περισσότερο από τους Έλληνες άνδρες, κυνηγάνε το λεσβιακό.

Συγκεκριμένα. Πορνό βλέπουν 79% άνδρες, 21% γυναίκες. Στο γυναικείο πορνοπληθυσμό υπερέχει η δεκαετία 25-34 χρόνων με 36%. Ακολουθούν, η ηλιακή δεκαετία 18-24 με 28%, η 35-44 με 18%, η 45-54 με 8%.
Τη δεκαετία του '60 έπαιζε - μεταξύ σοβαρού κι αστείου- το σλόγκαν ΄΄Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!...''. Που σημαίνει ότι στα κοριτσόπουλα της εποχής άρεσαν οι άντρες. Ότι ήταν αδιανόητο να εκδηλωθεί δημόσια γυναικεία ερωτική διάθεση σε γυναίκα. Σήμερα;
«Θεματικά» το λεσβιακό σεξ είναι η Νο 1 προτίμηση στις Ελληνίδες γυναίκες. Μετά αρέσει το «τρίο», το δύο άνδρες με γυναίκα ή το δύο γυναίκες με άνδρα. Τρίτο το straight, όπου στην οθόνη πρωταγωνιστεί κανονικό ζευγάρι, άντρας και γυναίκα σε σεξουαλική δράση.
Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ... ΗΛΙΚΙΕΣ