ΟΤΑΝ Ο ΑΔΑΜ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ... ΑΔΑΜ

 
Είμαστε στον αιώνα όπου κάποιοι- ψάξε βρες πόσοι- θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα. Τι σημαίνει ''όλα''; Ακόμα και εκείνα που δεν περνάει από τη σκέψη αλλουνού. Τα απόλυτα απαγορευμένα. Π.χ. άνδρας ετκαμιά σχέση με ομοφυλοφιλία, να ενεργεί όπως ακριβώς ένας gay. Να ζητάει από την σύζυγο του να τον... εκπορθήσει. Να γνωρίσει το πρωκτικό σεξ με την σύντροφο του σε ρόλο επιβήτορα. 
Το λένε pegging. Και η ''μόδα'' εξαπλώνεται, αν λάβει κανείς υπ' όψιν τις όλο και μεγαλύτερες πωλήσεις των σχετικών «εργαλείων» από τα sex- shops. Δονητές, αλλά και πλαστικά πέη με λουράκια και ιμάντες που «φοράνε» γυναίκες για να ικανοποιήσουν τον... άντρα της ζωής τους ή κάποιον περιστασιακό εραστή.
 
Pegging, σε μετάφραση «συσσωμάτωση». Ο άντρας που θα τη ψάξει στο pegging ή θα το βάλει στο σεξουαλικό του ρεπερτόριο, δεν αισθάνεται gay. Εντελώς απενοχοποιημένα κάνει χρήση το πισωπόρτι του, όπως οι ομοφυλοφιλοι. Γιατί μόνον αυτοί; Ας δοκιμάσουμε και εμείς, σκέπτονται κάποιοι άνδρες, που δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τον ανδρισμό τους. Με τη «συνεργασία» της συζύγου.
Και δεν πρόκειται για ομοφυλοφιλία, λένε, διότι η δουλειά γίνεται ανάμεσα στον Αδάμ και την Εύα, και στην περίπτωση έτερος Αδάμ γίνεται η Εύα του. Όπως δεν αισθάνεται ομοφυλόφιλος ο άνδρας εκείνος ο οποίος εν γνώσει της γυναίκας του κυκλοφορεί εντός της οικίας με γυναικεία ρούχα. Επειδή έτσι νοιώθει πιο ελεύθερος, άνετος και δημιουργικός στην κατ’ οίκον εργασία.
Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΕΞ