ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

 
Περιγράφω σκηνή σεξουαλική που θα ξενέρωνε και ματάκια. Άτυχο μπανιστηρτζή που έπεσε στην περίπτωση. Και ο φουκαράς αντί να φτιαχτεί, να αρχίσει να βρίζει για την καντεμιά του.
Άντρας και γυναίκα γυμνοί και αγκαλιασμένοι σε στάση και κινήσεις σεξουαλικής επαφής. Αυτός από επάνω, εκείνη από κάτω, Κλασικά πράγματα. Το αρσενικό εργαλείο δουλεύει άνετα μπρος πίσω, αλλά... Τι αλλά; Κάποια στιγμή ο επιβήτορας παίρνει πρέφα πως η λεγάμενη... μασάει τσίχλα. Το σπάσιμο, θα συμφωνήσει ο καθένας.
Το άλλο. Η κυρία δεν μασουλάει τσιχλόφουσκα, γυμνή κι αυτή τον έχει δεχθεί μέσα της, αλλά... Τι αλλά; ''Συμμετέχει'' στο σεξουαλικό δρώμενο σχεδόν αδιάφορη, κι ενώ ο άντρας πλησιάζει στην ολοκλήρωση, εκείνη συνεχίζει να τρώει τα νύχια της. Σε μια άλλη εκδοχή, να μην... περιποιείται με τα δόντια τα νύχια, να κάνει τη δουλειά με νυχοκόπτη, σπάνιο και πανάκριβο.
Ο εραστής επί το έργον, ανεπηρέαστος, δεν φρενάρει, συνεχίζει κανονικά το πηγαινέλα. Όταν τελειώνει, μάλλον από περιέργεια, την ρωτάει ''Που τον βρήκες αυτόν τον εκπληκτικό νυχοκόπτη;''. Η γκόμενα είτε τον είχε μέσα, είτε όχι το ίδιο ψυχρή, του απαντά με απάθεια ότι τον νυχοκόπτη της τον έκανε δώρο ένας γκόμενος.
Το θέμα μας. Το 63% των Βρετανίδων παραδέχθηκε σε σχετική έρευνα ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαντήσουν στο κινητό τηλέφωνο. Είτε διακόπτοντας την... υπόθεση του έργου ή αδιαφορώντας που ο άλλος εκείνη τη στιγμή καλπάζει προς το φίνις.

Με αφορμή την εν λόγω έρευνα ανέφερα τα δύο, δικής μου έμπνευσης, σεναριακά πλάνα όπου η μία κυρία κάνει μανικιούρ και η δεύτερη είναι παραδομένη πνευματικά στη τσιχλομαχία με τα δόντια της.

Μία κουβέντα είναι αρκετή. Ο μέσος άνθρωπος του καιρού μας δεν δίνει σημασία στη συνουσία. Ακόμα κι αυτοί που κυνηγούν το σεξ, οι λάτρεις του, που το γουστάρουν με χίλια, κάποιες φορές το κάνουν στη ξεπέτα. Δεν αφιερώνουν χρόνο αλλά και σκέψη στη σαρκικό σμίξιμο, γιατί; Σίγουρα επειδή δεν έχουν αντιληφθεί, μάλλον δεν έχουν γνωρίσει μέχρι που μπορεί να τους στείλει το διαστημόπλοιο από τον διάδρομο απογείωσης μέχρι το υπερπέραν.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ