Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 
Ελληνίδα ηθοποιός. Όχι μέσα στα πρώτα ονόματα. Σα γυναίκα, όμως, δεν παίζεται, είναι το «κάτι άλλο». Σ' αυτό συμφωνούν όσοι την κατάφεραν, όσοι βρέθηκαν στο κρεβάτι μαζί της. Γνωστή, άλλωστε, στον κόσμο του θεάτρου και γενικά στην αθηναϊκή κοινωνία για τον αδάμαστο χαρακτήρα της. Ο ορισμός της ανεξάρτητης γυναίκας. Η ασυμβίβαστη, η ακαλούπωτη. Και η οποία είναι στις πρώτες μέρες μιας νέας σχέσης που έκανε με επιχειρηματία.

Επαγγελματική συνάντηση. Σκηνοθέτης, ίδιας περίπου ηλικίας, επίσκεψη στο σπίτι της, να της προτείνει δουλειά. Το τι συνέβη μεταξύ τους μεταφέρθηκε σε μένα από κολλητό της, έναν gay, τον πιο πιστό φίλο της θεατρίνας.

 Όταν πια είπαν αυτά που είπαν για τη συνεργασία τους, ο σκηνοθέτης έφερε την κουβέντα εκεί που ήθελε: «Σε ξέρω καλύτερα απ’ όσο εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου. Φοβάμαι ότι αυτό το love story που ξεκίνησες με τον κύριο τάδε θα σε βγάλει από τα νερά σου. Θα χάσεις την αυτοσυγκέντρωση που θα χρειαστείς, ο ρόλος που σου προτείνω είναι θηρίο, πολύ δύσκολος…».

- Δεν υπάρχει πρόβλημα..., η ηθοποιός καθησυχάζει τον σκηνοθέτη.

«Δεν κάνει αυτός ο τύπος για σένα, εγώ είμαι ο άνθρωπός σου. Εγώ ξέρω τι σόι περίπτωση είσαι, γυναίκα που δεν θες να αισθάνεσαι δεσμευμένη σε κανένα… Αυτό είσαι».

- Κι εσύ τι περιμένεις από μένα;
«Σε θέλω και δεν περιμένω τίποτα. Με μένα θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου. Ούτε εγώ, όμως, θα ανήκω σε σένα. Είμαι τρελός για σένα γιατί είμαι σίγουρος πως σαν άντρας θα πάρω αυτά που καμία γυναίκα μπορεί να μου χαρίσει. Και το ξέρω πως κι εσύ με θέλεις…».

Η ηθοποιός τράβηξε δύο ρουφηξιές από την πίπα της και με δόση τοξικής ειρωνείας σχολίασε…

- Ωραία τα λες…, να κάνουμε χωριό οι δυο μας, εγώ να έχω την ανεξαρτησία μου…Κι αν αύριο πάω μ’ άλλον,  έστω και για μια βραδιά ίσως, γιατί έτσι μου την βάρεσε, θα γυρίσεις να με πεις άπιστη…

«Δεν θα πέσω ποτέ σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Τι με πέρασες, ήρωα θεατρικού έργου, να κατηγορήσει την σύζυγο του γιατί τον... πρόδωσε; Αν πας μ’ άλλον, εσύ θα είσαι εκείνη που θα νοιώσει ωραία ή άσχημα επειδή πηδήχθηκες και μ' άλλον όσο είσαι μαζί μου. Κι αν συμβεί αυτό, στο λέω από τώρα, εγώ θα σου στείλω λουλούδια μ’ όποιον μ’ απατήσεις».

Ο σκηνοθέτης, τελικά, έφυγε από το σπίτι της ηθοποιού την άλλη μέρα το πρωί. Και η νύχτα που πέρασαν μαζί είχε συνέχεια...

Διαβαστε ακομα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ Η ΣΚΑΡΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ